Με Βασάλο, Ασημίνα και... - Κυκλοφόρησε νέο trailer για το Survivor all star με τα 5 πιο ''καυτά'' ονόματα

Οι καλύτεροι για το τέλος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με Βασάλο, Ασημίνα και... - Κυκλοφόρησε νέο trailer για το Survivor all star με τα 5 πιο ''καυτά'' ονόματα

Τις τελευταίες ημέρες δε χορταίνουμε να βλέπουμε τα νέα trailers, που κυκλοφορεί η παραγωγή του Survivor all star, καθώς οι ανακοινώσεις για τους περισσότερους παίκτες έχουν γίνει με τους 5 καλύτερους να τους κρατάνε για το τέλος.

Γενικότερα υπήρχαν στον αέρα πολλά από τα ονόματα, που περιμέναμε να δούμε στο παιχνίδι ωστόσο, το Σάββατο 24/12 κυκλοφόρησε άλλο ένα video, το οποίο έβαλε φωτιές και μας έδειξε πόσο μαχητικοί θα είναι οι τελευταίοι, που θα φύγουν για Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τη Νατάσα Σκαφίδα και τη Στέλλα Ανδρεάδου, που είχαν κάνει πολύ καλή εντύπωση στους προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού, αφού ήταν πολύ μαχητικές και παίκτριες με ήπιο χαρακτήρα.

Στη συνέχεια, τα πάνω κάτω ήρθαν όταν ξαφνικά η Σταυρούλα Χρυσαείδη έκανε κάποιες όλο νόημα δηλώσεις σχετικά με όσα θέλει να δώσει στο παιχνίδι λίγο μετά το διαζύγιό της (δείτε εδώ τις πρώτε δηλώσεις για τον χωρισμό της).

Το νέο trailer για το Survivor all star

Φυσικά τα ονόματα δεν τελειώνουν εδώ και έτσι είδαμε και την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο νέο trailer, η οποία είχε προδώσει λίγο πολύ τη συμμετοχή της και μάλιστα ο καλός της Χρήστος Δάντης δεν είναι και τόσο χαρούμενος με αυτήν την εξέλιξη.

«Αν πάει στο Survivor all star τι να κάνω; Θα κλαίγομαι στους φίλους μου. Θα στέλνω μηνύματα όπως πέρυσι που ζάλιζα τον κόσμο. Η περίοδος που έλειπε ήταν πολύ δύσκολη γιατί δε μου έχει ξανασυμβεί. Με την απόσταση δεν τα είχα ποτέ καλά. Δεν έχω αποχωριστεί ποτέ ξανά μια σύντροφο πάνω από 10-20 μέρες», είχε τονίσει ο τραγουδιστυής.

Και το καλύτερο σας το κρατάγαμε για το τέλος, αφού ο Κωνσταντίνος Βασάλος όχι μόνο θα είναι και εκείνος στο all star, αλλά έκανε ένα πολλά υποσχόμενο γύρισμα, δηλώνοντας πως θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο με σκοπό του αυτή τη φορά τη νίκη (δείτε εδώ την παίκτρια που θέλουν να βάλουν στο παιχνίδι για πάρτη του).