«Δεν έχω καμία...» - Άσχημο ξέσπασμα από την Αλίκη Κατσαβού για την διαθήκη του Κώστα Βουτσά

«Ζούμε την μέρα της μαρμότας, ας ξανασχοληθούμε με την κληρονομιά του»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν έχω καμία...» - Άσχημο ξέσπασμα από την Αλίκη Κατσαβού για την διαθήκη του Κώστα Βουτσά

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε το πρωί της Πέμπτης 29/12 η Αλίκη Κατσαβού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον γιο της, τον Φοίβο και την έλλειψη του Κώστα Βουτσά.

Η ίδια μάλιστα πρόσφατα ξέσπασε μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ» για τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά πριν καν φύγει από τη ζωή. Η Αλίκη Κατσαβού εξήγησε πως όχι μόνο δεν πλούτισε από την κοινή ζωή της με τον ηθοποιό αλλά αντίθετα αντιμετωπίζει κι εκείνη όπως και πολύς ακόμα κόσμος, τις δυσκολίες μίας μονογονεϊκής οικογένειας (δείτε εδώ όσα είπε στην συνέντευξή της).

Οι δηλώσεις της Αλίκης Κατσαβού

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η σύζυγος του Κώστα Βουτσά ανέφερε:

«Η έλλειψη του Κώστα είναι καθημερινή, οι γιορτές για μένα είναι ο Φοίβος πια. Είμαι σκληρό καρύδι, θα τα λύνω όλα. Όταν δεν υπάρχουν άλλα θέματα τα site τα “κίτρινα” ανασύρουν θέματα από το παρελθόν για μεγάλους τίτλους.

Ζούμε την μέρα της μαρμότας, ας ξανασχοληθούμε με την κληρονομιά του Βουτσά. Το θέμα της διαθήκης ξεκίνησε όταν ζούσε ο Κώστας, ο οποίος γελούσε, έλεγαν ο Φοίβος θα πάρει το σπίτι στο Κολωνάκι κι εμείς ήμασταν με νοίκι.

Δεν έχω καμία βοήθεια δυστυχώς, μου λέει ο Φοίβος πως θα μεγαλώσει και θα προσέχει μόνος του τον εαυτό του. Ο Φοίβος μοιάζει πολύ στον Κώστα, αλλά δεν θέλω να το λέω και να το ακούει γιατί έχει και πολλά δικά του αυθεντικά στοιχεία που φοβάμαι ότι θα πνίγουν», κατέληξε η Αλίκη Κατσαβού.