«Μη μιλάς, κάτσε στη σιωπή σου» - Ασύλληπτη ένταση στο Πρωινό με την Φωτεινή Πετρογιάννη

Πρωτοφανές ξέσπασμα από την δημοσιογράφο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μη μιλάς, κάτσε στη σιωπή σου» - Ασύλληπτη ένταση στο Πρωινό με την Φωτεινή Πετρογιάννη

Χαμός σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 29/12 στην εκπομπή Πρωινό του ANT1 με αφορμή τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον.

Συγκεκριμένα, οκτώ 15χρονα βίαζαν για διάστημα ενός μήνα συμμαθητή τους και μάλιστα τραβούσαν σε βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις τους. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έξι ανήλικους, ενώ οι δύο ταυτοποιήθηκαν και συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία που σχηματίστηκε για συμμορία που διέπραξε βιασμό.

Οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες ηλικίας 15 και 16 ετών είναι συμμαθητές του 15χρονου. Η συμμορία, τραβούσε σε βίντεο τον βιασμό και στη συνέχεια διακίνησαν το παράνομο υλικό με στόχο τη διαπόμπευση του συμμαθητή τους. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κινητά με τα οποία απαθανάτιζαν τις αρρωστημένες τους πράξεις, χασίς, ζυγαριά, καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση (δείτε εδώ τις δηλώσεις του ενός εκ των κατηγορουμένων).

Ξέσπασε η Φωτεινή Πετρογιάννη με την υπόθεση βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον

Μάλιστα, η μαρτυρία με μια ανήλικη να ουρλιάζει ζητώντας βοήθεια, έκανε την Φωτεινή Πετρογιάννη να ξεσπάσει σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν το θέμα οι γονείς και τα υπόλοιπα παιδιά.

«Παίρνεις την πέτρα και την στύβεις, όταν ακούς ένα κορίτσι να ουρλιάζει», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Τάσος Τεργιάκης της απάντησε: «Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όταν ξέρεις ότι στην γειτονιά υπάρχει ο πατέρας αυτουνού και μπορεί να σου χτυπήσει το κουδούνι, ή να έχει όπλα ή ναρκωτικά.

Μη μιλάς, κάτσε στη σιωπή σου… Τώρα τι λέτε; Εύχομαι το κορίτσι αυτό να είναι καλά και εύχομαι να πάει να μιλήσει; Εσύ τι έκανες; Εσύ τι θα έκανες; Δεν θα έπαιρνες τηλέφωνο; Εγώ ξέρω ότι και οι τέσσερις εδώ θα φέρναμε τον κόσμο ανάποδα, αν ακούγαμε ένα παιδί να ουρλιάζει», είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Θα γυρίζαμε τον κόσμο ανάποδα, είτε ως χαρακτήρες, είτε γιατί έχουμε μια δύναμη λόγω της δουλειάς που κάνουμε, να το πούμε για να είμαστε ειλικρινείς», της απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.