«Συγγνώμη που το λέω, αλλά είναι....» - Η αναφορά του Γιώργου Παπαδάκη στο τηλεοπτικό του μέλλον

«Αυτή η πρωινή ζώνη, δεν ξέρω αν ακούγεται εγωιστικό, είναι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Συγγνώμη που το λέω, αλλά είναι....» - Η αναφορά του Γιώργου Παπαδάκη στο τηλεοπτικό του μέλλον

Σε έναν μικρό απολογισμό του χρόνου προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 29/12 ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και μάλιστα μίλησε και για το τηλεοπτικό του μέλλον. Να σημειώσουμε πως μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες απουσίας του, ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στο πόστο του στην εκπομπή καθώς ήταν θετικός στον κορωνοϊό και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί ακόμη και στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και με χιούμορ μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του. Ο παρουσιαστής ξεκίνησε λέγοντας ότι αναστήθηκε ο Λάζαρος και ότι δεν θα πει κάτι, μόνο ότι αισθάνεται καλά και πού ωραία που είναι στο πλατό της εκπομπής γιατί είναι κάτι που του δίνει δύναμη και το νιώθει σαν δεύτερο σπίτι του, τόσα χρόνια.

«Καλημέρα Ελλάδα, ήρθε ο Λάζαρος, αναστήθηκε. Δε θα πω τίποτα. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που είμαι στο δεύτερο σπίτι μου. Χρόνια πολλά, να είστε γεροί και ευτυχισμένοι. Υγεία πάνω από όλα. Υγεία, μετά από αυτό που πέρασα 18-19 μέρες. Μου έλειψε ο χώρος. Βγήκα μόνο χθες έξω. Παρασκευή κάναμε την τελευταία εκπομπή πριν τα Χριστούγεννα. Το βράδυ της ημέρας εκείνης βγήκα αρνητικός. Έκανα κατάχρηση από rapid test. Πρέπει να είχα κάνει γύρω στα 50 rapid test όλες αυτές τις μέρες. Τη μύτη την έχω ξεχειλώσει» είχε πει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης (δείτε εδώ το βίντεο).

Η αναφορά του Γιώργου Παπαδάκη στο τηλεοπτικό του μέλλον

«Αυτή είναι “αρρώστια”, δεν γίνεται! Θα την αφήσω τελείως μόνη της; Κάθε μισή ώρα με τρία τέταρτα θα βγαίνω 2-3 λεπτά, θα λέω μια “κουταμάρα” και θα ξαναγυρίζω πίσω. Θα είμαι από πάνω, με την αγκαλιά…

Αυτή η πρωινή ζώνη, δεν ξέρω αν ακούγεται εγωιστικό, είναι δημιούργημά μου, είναι παιδί μου. Είναι δημιούργημα της τρέλας της δικής μου και του αείμνηστου Μίνωα Κυριακού.

Με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχουν δουλειά πάνω από 300 άτομα, σε όλους τους τομείς. Και αυτό εμένα με γεμίζει με ευτυχία. Συγγνώμη που το λέω, αλλά είναι ο απολογισμός του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής.