Έβαλε τα κλάματα η Δανάη Μπάρκα στην κάμερα του MEGA - Τι συνέβη

Αρκετά συγκινημένη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έβαλε τα κλάματα η Δανάη Μπάρκα στην κάμερα του MEGA - Τι συνέβη

Το Γηροκομείο Πειραιώς επισκέφθηκαν η Δανάη Μπάρκα και η γιαγιά Τούλα, μια κίνηση που έφερε αρκετή συγκίνηση σε όλους. Το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 29/12 μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη.

«Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να περνάμε τις γιορτές μας με ωραίους ανθρώπους και με χαμόγελα;», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα, με την ίδια αλλά και την γιαγιά της να είναι αρκετά συγκινημένες.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να γεμίσουν τον χώρο με λουλούδια, ενώ στη συνέχεια μοίρασαν γιορτινά εδέσματα δια χειρός του σεφ της εκπομπής, Τίμου Ζαχαράτου, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε στο νοσοκομείο (δείτε εδώ γιατί).

Συγκινήθηκε η Δανάη Μπάρκα

Η παρουσιάστρια συγκινημένη μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια και έκανε τη δική της εξομολόγηση στον αέρα της σημερινής εκπομπής.

«Πάντα όταν είμαι μέσα σε ανθρώπους της ηλικίας της γιαγιάς μου είμαι λίγο υπερευαίσθητη. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και που έχουν ζήσει τη ζωή τους», εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη πολλές φορές συγκινείται on air μιας και είναι ευαίσθητη αλλά πάνω από όλα αυθόρμητη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε πρόσφατα δακρύσει με αφορμή την Ελένη Ράντου και τα όσα είπε για τη μητέρα της και το πρόβλημα της άνοιας που αντιμετωπίζει.

«Πιάνομαι από το τελευταίο κομμάτι σε σχέση με την άνοια. Σκεφτόμουν πόσο σκληρό είναι ένας άνθρωπος που αγαπάς και λατρεύεις, να φτάσει σε ένα σημείο να μη σε αναγνωρίζει. Και στέκομαι σε αυτό που είπε η κυρία Ράντου, ότι οι φροντιστές χρειάζονται φροντίδα. Είναι πολύ σκληρό πράγμα αυτός που αγαπάς να παύει να έχει μνήμες από εσένα για ότι έχετε ζήσει μαζί. Ξέρω ότι συγκίνησε, Δανάη μου», είπε η Δέσποινα Καμπούρη.

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Μάλλον δεν είμαι κατάλληλη για να συζητήσω γιατί με αυτά τα θέματα είμαι λίγο ευαίσθητη». Στο κλείσιμο της συζήτησης, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Είναι υπέροχη η Ελένη Ράντου, την ευχαριστούμε πολύ για το μοίρασμα, που μας ρήμαξε την ευχαριστούμε. Τα φιλιά μας και στην Ελένη Ράντου και σε όλους τους γύρω της. Κι εγώ θα στείλω μια παραπάνω αγκαλιά στη μητέρα της» (δείτε εδώ το βίντεο).