«Της έχω πει να μην χρησιμοποιεί το....» - Τι είχε απαγορεύσει ο Γιάννης Ζουγανέλης στην κόρη του, Ελεωνόρα

«Όταν πήγε σε οντισιόν, της είπα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Της έχω πει να μην χρησιμοποιεί το....» - Τι είχε απαγορεύσει ο Γιάννης Ζουγανέλης στην κόρη του, Ελεωνόρα

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 29/11 ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους ψευτοκουλτουριάρηδες, στην περίοδο που τον χαρακτήρισαν ως ρατσιστή, αλλά και τις απώλειες του Σάκη Μπουλά και τον Βλάσση Μπονάτσου.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως στο παρελθόν ζήταγε από την κόρη του, Ελεωνόρα, να μην χρησιμοποιεί το επίθετό της προκειμένου να μην τους συνδέσεις. Η τραγουδίστρια μάλιστα πριν μερικές μέρες αναφέρθηκε και εκείνη στον πατέρα της και στο γεγονός πως ενοχλείται πως τον ρωτούν για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ όσα είπε).

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη

«Με τον Κώστα Χατζηχρήστο είχαμε συναντηθεί δύο φορές, ήταν ένας γλυκός και ευφυέστατος άνθρωπος. Εμείς μαθαίνουμε από τους παλιότερους ηθοποιούς, δεν δανειζόμαστε. Τους ηθοποιούς που σήμερα τους έχουμε εικονίσματα στο σπίτι μας, κάποιοι ελίτ αμόρφωτοι ψευτοκουλτουριάδηδες τους απαξίωναν.

Αν δεν ήμουν γνωστός θα είχα μαλώσει παραπάνω από δύο φορές στο δρόμο, που το έχω κάνει. Η κοινωνία έχει συντηρητικοποιηθεί γιατί λένε “εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;”. Η άποψή μου δεν είναι καθόλου αιρετική, δεν το τολμώ, την αλήθεια λέω και παραχαράζεται. Εδώ κινδύνευσα να συρθώ ως ρατσιστής. Φέρθηκα άσχημα σε μετανάστη που μου επιτέθηκε και με είπαν ρατσιστή».

Για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, είπε: «Δεν ήθελα να την ταυτίσω με μένα. Όταν πήγε σε οντισιόν της είπα “σε παρακαλώ πολύ να πεις Ελεωνόρα”. Την διέκρινε ο Γιώργος Νταλάρας, δεν το ήξερε ότι ήταν κόρη μου. Ποτέ δεν ήμουν από πάνω. Στα νέα παιδιά συστήνομαι ως ο πατέρας της Ελεωνόρας».

Για τις απώλειες του Σάκη Μπουλά και του Βλάσση Μπονάτσου: «Με τον Σάκη Μπουλά έζησα πάρα πολλά χρόνια. Δεν αναπληρώνεται αυτή η απώλεια. Όταν έφυγε ο Βλάσσης Μπονάτσος ήμασταν μαλωμένοι».