Θρήνος για τον Νίκο Βέρτη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Νίκο Βέρτη, καθώς, παρόλο που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα όσον αφορά την μήνυση που έχει γίνει εις βάρος του, ζητώντας του 60 χιλιάδες ευρώ, ο διάσημος τραγουδιστής βιώνει μεγάλος πένθος, διότι έφυγε από τη ζωή ένας πολύ αγαπημένος του συνεργάτης.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσοπάνη, ο οποίος είναι στιχουργός και, μάλιστα, είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την μεγάλη επιτυχία του καλλιτέχνη "Αν είσαι ένα αστέρι". Κάποια ακόμη από τα τραγούδια που έχουν πραγματοποιήσει μαζί είναι: "Εδώ τελειώνει", "Ένα ψέμα", "Μην αργείς", "Πόσο σ΄ αγαπώ", ενώ έχει δημιουργήσει και άλλες επιτυχίες με σπουδαίους τραγουδιστές όπως το "Έτσι σ΄ αγάπησα" του Βασίλη Καρρά κ.α., με αποτέλεσμα ο θρήνος να έχει σκορπίσει σε όλο τον χώρο της μουσικής.

Η ανάρτηση του Νίκου Βέρτη για τον θάνατο του συνεργάτη του

Ο Νίκος Βέρτης, ωστόσο, θέλησε να αποχαιρετήσει τον καλό του φίλο μέσα από τα social media και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους και την συνόδευσε από μερικά όμορφα λόγια για το έργο του.

«Γιώργο μου, αγαπημένε μου, γλυκέ και ευαίσθητε άνθρωπε, καλό ταξίδι... Με τον Γιώργο γράψαμε παρέα πολύ όμορφα τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ! Όμως μου έγραψε παρέα με τον Κυριάκο το πολύ αγαπημένο Αν είσαι ένα αστέρι! Από σήμερα λοιπόν προστέθηκε ακόμα ένα αστέρι στον ουρανό», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και πλήθος κόσμου έσπευσε να τον συλλυπηθεί.

Νίκος Βέρτης Θρήνος