«Σαν τη Βανδή με τον Μπισμπίκη, ένα πράγμα» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Λιάγκας για το ζευγάρι μετά το βίντεο με τα καυτά φιλιά

Δεν μπορεί να βγάλει την εικόνα από το μυαλό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σαν τη Βανδή με τον Μπισμπίκη, ένα πράγμα» -

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν διστάζουν να το κρύψουν. Απόδειξη αυτού είναι και το βίντεο που κυκλοφορεί με τους δυο τους να ανταλλάσσουν "καυτά" φιλιά στην εκδρομή τους στην Αράχωβα, εξαιτίας των οποίων δημιουργήθηκε "σάλος" (δείτε εδώ τι απάντησαν).

Πιο συγκεκριμένα, αφού προβλήθηκε αυτό το στιγμιότυπο στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 28/12, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μερικά σχόλια, δείχνοντας τεράστια αποστροφή, διότι το θέαμα αυτό δεν είναι κάτι που θεωρεί πρέπον.

Η νέα σπόντα του Γιώργου Λιάγκα για τον Βασίλη Μπισμπίκη και την Δέσποινα Βανδή

«Τη γλείφει από πάνω μέχρι κάτω! Εδώ δε φιλιούνται, εδώ τη γλείφει!», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι αυτός δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, όσο ερωτευμένος και να είναι κάποιος, διότι καταντά χαζό και σαχλό, κάτι που θα τον έκανε να ντρέπεται πάρα πολύ.

«Εγώ αυτό δεν το έχω κάνει και δεν θα το κάνω ποτέ στη ζωή μου. Εγώ ντρέπομαι να το κάνω», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Φαίνεται, όμως, πως δεν μπορεί να ξεπεράσει την εικόνα του ζευγαριού γενικότερα και την Πέμπτη 29/12 μέσα από την ίδια εκπομπή βρήκε την ευκαιρία να πετάξει την σπόντα του.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής, ενώ είχε καλεσμένο τον Μάκη Δελαπόρτα, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όταν εκείνος μίλησε για το φιλί της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην ταινία «Μοντέρνα Σταχτοπούτα», όπου έδωσε το backstage του γυρίσματος, ο ίδιος σχολίασε χαρακτηριστικά, μετά την προβολή του βίντεο:

«Σαν τη Βανδή με τον Μπισμπίκη, ένα πράγμα».