Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο: Κάθε Πρωτοχρονιά και σε άλλη ήπειρο η Βίκυ Καγιά - Αδημοσίευτες φωτογραφίες της από όταν ήταν μικρή

Από ταξίδι σε ταξίδι για την μόδα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βίκυ Καγιά
Instagram / Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά μπορεί πλέον να ασχολείται περισσότερο με την παρουσίαση παρά με το μόντελινγκ, ωστόσο αυτή θα είναι πάντα η μεγάλη της αγάπη. Η ίδια, όπως είναι λογικό, αφού έγινε μανούλα, θέλησε να αφοσιωθεί στα παιδιά της και να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Ηλία Κρασσά, τον έρωτά της. Επομένως, όλα αυτά τα ταξίδια που έκανε για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες έχουν τελειώσει, όμως για τον σύζυγό της δεν έχουν σταματήσει (δείτε εδώ ποιο είναι το επαγγελματικό της μέλλον μετά το GNTM 5).

«Είμαι πολύ ερωτευμένη μετά από τόσα χρόνια και ίσως αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε και πάρα πολύ. Ο Ηλίας ταξιδεύει συνέχεια εγώ δουλεύω. Ξαφνικά βρεθήκαμε με δυο παιδιά και άλλα δύο (του συζύγου μου) τέσσερα. Δεν έχουμε κάνει ακόμη μήνα του μέλιτος, εννιά χρόνια μετά τον γάμο μας. Χριστούγεννα είναι μόνο για την οικογένεια, είναι η αγαπημένη μου εποχή», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Όλες οι Πρωτοχρονιές της Βίκυς Καγιά

Λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω υπόψιν, συν το γεγονός πως η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το διάσημο μοντέλο θέλησε να μοιραστεί με το κοινό του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις Πρωτοχρονιές που είχε περάσει όταν ήταν ακόμη μικρή και ταξίδευε συνεχώς για δουλειά σε όλο τον πλανήτη.

Έτσι, την είδαμε να χαμογελά στον φακό είτε με παρέα είτε μόνη, στις Μαλδίβες, στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη, αλλά και σε πολλά ακόμη μέρη, φέροντας στο μυαλό της αναμνήσεις που δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Βίκυ Καγιά Μαλδίβες
Instagram / Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά Τουλούμ
Instagram / Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά παραλία
Instagram / Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά Νέα Υόρκη
Instagram / Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά μικρή
Instagram / Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά Παρίσι
Instagram / Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά ταξίδια
Instagram / Βίκυ Καγιά