Αφροδίτη Λιάντου: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Από την εκδρομή τους στην Αράχοβα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αφροδίτη Λιάντου: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Στην χειμερινή Αράχοβα αποφάσισαν να περάσουν τις γιορτινές αυτές μέρες η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, οι οποίοι έκαναν ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και αποφάσισαν να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς, «Η Γη της Ελιάς» (διαβάστε εδώ ένα συγκλονιστικό spoiler) εδώ και αρκετούς μήνες φαίνεται πως είναι σε σχέση, ωστόσο δεν επιθυμούν ούτε να μιλούν για αυτό αλλά ούτε και να προβάλουν κοινά τους στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κρατώντας όσο περισσότερο μπορούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέχρι και χθες 29/12, μάλιστα, κανείς από τους δύο δεν είχε δημοσιεύει καμία κοινή φωτογραφία, παρά μόνο από κοινές τοποθεσίες (όπως αυτές εδώ).

«Το φιλί του Αλέξη και της Μυρτάλης θα εξελιχθεί σε μία σχέση που θα είναι και δεν θα είναι μαζί, είναι ερωτευμένη μαζί του αλλά δεν μπορεί να το δεχτεί μετά από όσα της έχει κάνει στο παρελθόν», είπε η Αφροδίτη Λιάντου με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη να προσθέτει: «Θα δούμε πολλές ανατροπές και πολύ μυστήριο. Θα είναι πολύ αστυνομική η δεύτερη σεζόν ξεκινά με τη δίκη της Αθηνάς. Θα γίνει γενικά χαμός.

Τα έχουμε δει τα δημοσιεύματα. Γελάμε και κάνουμε πλάκα με αυτό. Δεν ξέρω. Έχουμε χημεία», είχε πει το ζευγάρι σε πρόσφατη συνέντευξή του στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες Λιάντου & Σκουρλέτη

Ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης 29/12 η Αφροδίτη Λιάντου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους από την όμορφη εκδρομή τους στην Αράχοβα.

Όπως βλέπουμε, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην ορεινή κωμόπολη μαζί με φίλους για να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες Λιάντου & Σκουρλέτη

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες Λιάντου & Σκουρλέτη 2