«Ε ρε λύσσα! Όχι άλλο κίτρινο! Δεν θα...» - Η έντονη ενόχληση της Μαρίνας Πατούλη όταν ρωτήθηκε για Χολέβα και Καρλάκη

«Πράγματα που αφορούν εσωστρέφεια, δεν τα βλέπω στο οπτικό μου πεδίο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ε ρε λύσσα! Όχι άλλο κίτρινο! Δεν θα...» - Η έντονη ενόχληση της Μαρίνας Πατούλη όταν ρωτήθηκε για Χολέβα και Καρλάκη

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε το βράδυ της Πέμπτης 29/12 η Μαρίνα Πατούλη, η οποία γιόρτασε τον ερχομό του νέου έτους με φίλους και γνωστούς σε γνωστή καφετέρια της Λυκόβρυσης.

Η ίδια μάλιστα ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον πρώην σύντροφό της, Βλάσση Χολέβα και την φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Καρλάκη. Συγκεκριμένα, πριν λίγο καιρό, με αφορμή μερικές εξόδους του σχεδιαστή και της τραγουδίστριας, πολλά δημοσιεύματα τους ήθελαν ζευγάρι.

Ωστόσο και οι δύο μιλώντας στις κάμερες το διέψευσαν κατηγορηματικά (δείτε εδώ τι είπαν). Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, η Μαρία Καρλάκη σε νέες δηλώσεις της στην εκπομπή Super Κατερίνα, απάντησε ξανά για τον Βλάση Χολέβα, ενώ δεν δίστασε να πετάξει και το ΄καρφί" της στην Μαρίνα Πατούλη, για την οποία δεν έχει κάτι σχολιάσει ξανά.

«Καταρχάς έχω σοκαριστεί. Όχι δεν θα κρατούσα μαϊμού τσάντα. Νομίζω μου μιλάς για την κυρία Πατούλη. Θέλω η τσάντα να είναι γνήσια και όχι να δαγκώνει. Νομίζω το έχουμε πει δεν χρειάζεται συνέχεια. Όχι δεν ήμασταν μαζί. Νομίζω έχει λήξει αυτό το θέμα συζήτησης. Δεν έχω έρθει σε επικοινωνία με την κυρία Πατούλη», ήταν τα λόγια της τραγουδίστριας.

Ξέσπασε η Μαρίνα Πατούλη κατά Χολέβα & Καρλάκη

Με αφορμή λοιπόν όλα τα παραπάνω, η Μαρίνα Πατούλη τόνισε στις κάμερες:

«Το έχω συνηθίσει πλέον και θεωρώ όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο έχεις το χρέος μαζί με τα θετικά να ακούς και τα αρνητικά. Θα ήταν αχαριστία εκ μέρους μου να νιώθω άσχημα με τη δημοσιότητα. Δεν θα ασχοληθώ με το ρούχα στο επίπεδο του επιχειρείν. Το μαγαζί μου στην Μύκονο το έχει αγοράσει ένας γνωστός επιχειρηματίας…

Ρε λύσσα με τον Χολέβα! Τα έχω πει όλα αυτά. Άλλη ερώτηση έχουμε;» είπε η Μαρίνα Πατούλη, ενώ όταν έγινε αναφορά στις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη συνέχισε: «Παιδιά σας παρακαλώ όχι άλλο κίτρινο! Πώς έλεγε ο Κούρκουλος όχι άλλο κάρβουνο; Πράγματα που αφορούν εσωστρέφεια, δεν τα βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Δεν το ακούω αυτό. Τίποτα. Κανένα σχόλιο»