Έλεγαν ότι είναι μαζί αλλά... - Αλληλοαδειάζονται στις εκπομπές Χολέβας και Καρλάκη

«Δεν έχουμε καμία επαφή, δεν έχουμε τίποτα, από που κι ως που βγήκε εκείνη και έλεγε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλεγαν ότι είναι μαζί αλλά... - Αλληλοαδειάζονται στις εκπομπές Χολέβας και Καρλάκη

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε χθες, Κυριακή 27/11 ο Βλάσης Χολέβας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή και στα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για την φημολογούμενη νέα του σύντροφο, μετά την σχέση του με την Μαρίνα Πατούλη, με την οποία το καλοκαίρι αντάλλασσαν "καυτά" φιλιά και το Youweekly ήταν αυτό που είχε δημοσιεύσει πρώτο τις σχετικές φωτογραφίες (δείτε τες εδώ).

Ειδικότερα, ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο αν ποτέ τον έχουν κατηγορήσει για φλερτ που δεν υπήρχε και εκείνος απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν σε σχέση με την τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη.

Οι δηλώσεις Χολέβα - Καρλάκη για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί

«Τώρα πρόσφατα μου πρόσαψαν μια σχέση, με την Μαρία Καρλάκη! Μου τη σύστησε ο Τρύφωνας Σαμαράς σε ένα κάλεσμα του Χάρη Σιανίδη. Την γνώρισα για 5 λεπτά, άντε 10, 7, δεν ήμουν και με το ρολοϊ, συστηθήκαμε, μιλήσαμε για τη δουλειά και αυτό τίποτε άλλο. Και μετά διάβασα μερικά τέρατα, απίστευτα πράγματα, που λέω αν είναι δυνατόν! Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ κακό!

Μίλησα με την Μαρία Καρλάκη, της είπα είναι δυνατόν, μιλήσαμε 5 λεπτά και δημιουργείται αυτό το θέμα και της λέω σε παρακαλώ πολύ λήξτο, δεν έχουμε καμία επαφή, δεν έχουμε τίποτα, είπα από που κι ως που. Μετά βγήκε και έλεγε διάφορα, κάτι περίεργα, ότι δεν προλαβαίναμε, ότι ούτε εγώ δεν κατάλαβα για ποιον λόγο ειπώθηκαν τέτοια πράγματα»

Αναφορικά, με την προσωπική ζωή είπε: «Είμαι μόνος, όσο καιρό χρειάζεται για εμένα!»

Από την μεριά της, η Μαρία Καρλάκη είπε στην κάμερα του Mega Καλημέρα: «Πόσο πιο ξεκάθαρα να πω ότι δεν είμαστε με τον Βλάσση Χολέβα; Γιατί δεν το κατάλαβε ο ίδιος; Επικοινωνήσαμε, την μέρα που που θα έδινα την συνέντευξη με πήρε τηλέφωνο και μου είπε τι να πω.

Με είχε πάρει και την προηγούμενη μέρα να βγούμε και εγώ το απέφυγα γιατί είχα γενέθλια και έπρεπε να οργανώσω το πάρτι μου, δεν μπορούσα να πάω στο μέρος που ήθελε να πάμε ο κύριος Χολέβας.

Εκείνη τη στιγμή ήμασταν στην μια εβδομάδα γνωριμίας, που γνωριστήκαμε όταν βγήκε εκείνη η φωτογραφία και μετά ήταν να βγούμε την επόμενη Πέμπτη να πάμε σε ένα γκαλά στο οποίο δεν μπόρεσα εγώ να πάω γιατί είχα τα γενέθλιά μου και την επόμενη μέρα βγήκε το δημοσίευμα.

Από το δημοσίευμα και μετά μιλήσαμε, μου έστειλε ότι δεν του άρεσε αυτό λες και ευθύνομαι εγώ και λέω εσύ ήρθες και έκατσες δίπλα μου».

Διαβάστε εδώ και τις πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας λίγα 24ωρα μετά τα δημοσιεύματα που προκάλεσαν την ενόχληση του σχεδιαστή.