«Γράφεται τώρα! Θα δούμε...» - Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τον 2ο κύκλο του Maestro

Τι είπε για την σχέση με τους συμπρωταγωνιστές της και τα όσα γίνονται στα γυρίσματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Γράφεται τώρα! Θα δούμε...» - Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τον 2ο κύκλο του Maestro

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής 30/12 η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία αναφέρθηκε φυσικά στον ρόλο της στη σειρά Maestro, στη σχέση με τους συμπρωταγωνιστές της και στα όλα όσα γίνονταν στα γυρίσματα.

Η εν λόγω σειρά βρίσκεται από τη Δευτέρα (19/12) στο ελληνικό Netflix και τα πηγαίνει εξαιρετικά ενώ μάλιστα από τις αρχές του νέου έτους θα προβληθεί και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η ηθοποιός λοιπόν αποκάλυψε επίσης και το πώς προέκυψε η συμμετοχή της στο σειρά αλλά και για συναισθήματά της, ενώ αναφέρθηκε και στην 2η σεζόν (δείτε εδώ το spoiler που κυκλοφόρησε). Να σημειώσουμε πως αυτό το διάστημα, η Κλέλια Ανδριολάτου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μοτέλ» στο θέατρο Τέχνης, «Κάρολος Κουν».

Οι αποκαλύψεις της Κλέλιας Ανδριολάτου για το Maestro

«Από την στιγμή που τέλειωσα την σχολή, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά το κυνήγησα, πήγα σε ό,τι οντισιόν υπήρχε. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης περίμενα αυτή την εξέλιξη, πάντα έκανε δουλειές που είχανε εγγύηση στην ποιότητα.

Εννοείται ότι χαίρομαι που το Maestro θα πάει στο Netflix, όλη η ομάδα το χαίρεται. Μετά τα γυρίσματα για το Maestro κρατήσαμε σχέσεις με τους ανθρώπους από το νησί. Έκανα λίγα και γρήγορα μαθήματα για να μάθω πιάνο και να παίζω στο Maestro».

Πηγαίνουμε στο γύρισμα του Maestro και είμαστε σαν να έχουμε φτιάξει μια οικογένεια. Ο δεύτερος κύκλος του Maestro γράφεται τώρα».

Γα το αν θα τη δούμε στο δεύτερο κύκλο του «Maestro» με το τωρινό της hair look η Κλέλια Ανδριολάτου σχολίασε: «Δε νομίζω, για να δούμε. Θα δούμε».

Σχετικά με τον χαρακτήρα και τις συνήθειές τη: «Τροφοδοτούμαι μέσα από τη δουλειά μου. Είμαι αρκετά κοινωνική, εύκολη στην παρέα, αλλά είναι στιγμές που θέλω να είμαι μόνη στο σπίτι».