Σε σχέση με πρώην παίκτη του Survivor η Πόπη Μαλλιωτάκη; Τα τρυφερά τετ α τετ τους

Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε σχέση με πρώην παίκτη του Survivor η Πόπη Μαλλιωτάκη; Τα τρυφερά τετ α τετ τους

Ερωτευμένη φαίνεται να είναι το τελευταίο διάστημα η Πόπη Μαλλιωτάκη, το όνομα της οποίας τον τελευταίο καιρό ακούστηκε αρκετά, εξαιτίας της διαμάχης της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη (διαβάστε εδώ όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους τις τελευταίες μέρες).

Η τραγουδίστρια ωστόσο τα άφησε όλα πίσω της και απολαμβάνει όσο μπορεί τις γιορτινές αυτές μέρες. Μάλιστα, είναι ταυτόχρονα αρκετά ενεργή και στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, η ίδια πριν μερικές μέρες δημοσίευσε στο instagram της ένα βίντεο όπου την βλέπουμε να βρίσκεται σε τρυφερά τετ α τετ με έναν άντρα, με πολλούς να αναρωτιούνται ποιος είναι ο νέος της σύντροφος, καθώς στο εν λόγω βίντεο δεν φαινόταν καθαρά το πρόσωπό του.

Ποιος είναι ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της Πόπης Μαλλιωτάκη;

Ωστόσο το μυστήριο λύθηκε, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής 30/12. Συγκεκριμένα, αυτός που την αγκάλιαζε και την φίλαγε ήταν ο... Γιώργος Ασημακόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor και θα τον απολαύσουμε και φέτος στον All Star κύκλο.

Βέβαια εκείνος αρνήθηκε ότι είναι ο νέος της σύντροφος.

«Η Πόπη είναι φίλη μου και πελάτισσά μου, την ξέρω περίπου 10 χρόνια. Έτυχε να είμαστε σε ένα νυχτερινό κέντρο και απλά κάναμε ένα story», δήλωσε μεταξύ άλλων.