«Αν δεν ανακαλέσει...» -''Φουντώνει'' η διαμάχη της Πόπης Μαλλιωτάκη με την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη

Τι συμβαίνει με το εξώδικο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο κακός χαμός έχει γίνει ανάμεσα στην Πόπη Μαλλιωτάκη και την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, καθώς το εξώδικο, που έστειλε η δεύτερη μεριά στην πρώτη, απαγορεύει επί της ουσίας κάποια πράγματα στη τραγουδίστρια.

Μέσα από το Super Κατερίνα του Alpha την Τετάρτη 23/11 έγινε γνωστό, πως ο δικηγόρος της Μαλλιωτάκη διαστρέβλωσε όσα αναφέρει το εξώδικο (δείτε εδώ τις δηλώσεις του) με τη μεριά του εκλιπόντος να τονίζει ρητά, πως ζητούμενο είναι να ανακαλεστεί η αναφορά σε εξωσυζυγικές σχέσεις του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Τι απαγορεύει το εξώδικο της οικογένειας του Μπάμη Λαζαρίδη στην Πόπη Μαλλιωτάκη

Η πρωτοφανής αντίδραση της Πόπης Μαλλιωτάκη όταν ρωτήθηκε για τη αδερφή του Λαζαρίδη

Μέσα από πάνελ και εκπομπές βλέπουμε να ανταλλάσσουν απόψεις και κατηγορίες τελευταία η Πόπη Μαλλιωτάκη και η οικογένεια του πρώην συζύγου της και πατέρα του παιδιού της, Μπάμπη Λαζαρίδη.

Η αδερφή μάλιστα του εκλιπόντος έχει δείξει τη δυσαρέσκειά της για την τραγουδίστρια και τελικό αποτέλεσμα ήταν το εξώδικο, που της έστειλαν. Όλα αυτά λοιπόν, κλήθηκε να απαντήσει και να σχολιάσει η τραγουδίστρια σε βραδινή έξοδο με τον γιο της, με δηλώσεις που ακούσαμε την Τετάρτη 23/11 στο Happy Day του Alpha.

«Δεν θέλω, πραγματικά δεν θέλω. Δεν θέλω να χαλάσω τη βραδιά μου για τίποτα», είπε η Πόπη Μαλλιωτάκη.