Το εξώδικο της οικογένειας του Μπάμπη Λαζαρίδη στην Πόπη Μαλλιωτάκη - Τι της απαγορεύουν

Μετά τη δημόσια αναφορά της στις εξωσυζυγικές σχέσεις του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η υπόθεση, που έχει ανοίξει ανάμεσα στην οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη και την πρώην σύζυγό του, Πόπη Μαλλιωτάκη θα πάει στο δικαστήριο, με την πρώτη μεριά να στέλνει εξώδικο.

Πιο αναλυτικά, μέσα από το Super Kατερίνα του Alpha την Τρίτη 22/11 έγιναν γνωστοί οι όροι και οι απαγορεύσεις, του εξώδικου, που δέχτηκε η τραγουδίστρια. Αυτή τη φορά στον αέρα της εκπομπής βγήκε ο δικηγόρος της εξηγώντας αναλυτικά πως θα κινηθεί και ίδια μετά τις τελευταίες εξελίξεις (δείτε εδώ την πρώτη αντίδραση του γιου της Πόπης μετά τα όσα έχουν συμβεί).

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Πόπης Μαλλιωτάκη για το εξώδικο της οικογένειας Λαζαρίδη

«Λάβαμε το εξώδικο. Μας δηλώνετε η απαγόρευση να χρησιμοποιεί η κα Μαλλιωτάκη το επώνυμο του συζύγου της, να άρει την υποτιθέμενη προσβολή της τιμής του και μας γίνεται απειλή ότι θα προσφύγουν στα αρμόδια ποινικά δικαστήρια.

Η μομφή που αποδίδεται στην κα Μαλλιωτάκη είναι ότι φέρεται να πρόσβαλε τον αποθανόντα, αναφερόμενη σε εξωσυζυγικές σχέσεις του. Για το αδίκημα προσβολής νεκρού δικαίωμα έχει μόνο η χήρα και το παιδί. Μόνο η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει δικαίωμα να μιλάει για τον σύζυγό της», τόνισε ο δικηγόρος της Πόπης Μαλλιωτάκη στο Super Κατερίνα.

«Δεν ερωτεύτηκε τον γιο μου, ερωτεύτηκε το χρήμα»

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη "σέρνει" στα δικαστήρια την Πόπη Μαλλιωτάκη περίπου 14 χρόνια μετά την δολοφονία του ίδιου, καθώς θεωρούν ότι η κίνησή της όσον αφορά τα επαγγελματικά της προσβάλει την μνήμη του, εφόσον εκείνη προτίθεται να μιλήσει να για τις απιστίες του και να αποκαλύψει διάφορα άλλα κομμάτια της ζωή του, τα οποία υποστηρίζουν πως μόνο τον προσβάλουν.

Η μητέρα του, λοιπόν, όπως και ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί, μίλησαν στην Super Κατερίνα την Τετάρτη 16/11 και προχώρησαν σε αποκαλύψεις που σοκάρουν. Η άτυχη γυναίκα κατηγορεί την τραγουδίστρια και επισημαίνει πως ποτέ δεν αγάπησε το παιδί της, αλλά πως τον ήθελε μόνο λόγω της οικονομικής του κατάστασης, ενώ ο συνήγορός της οικογένειας εξήγησε πως πράγματι θα προχωρήσουν σε εξώδικο.

«Να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο εκεί που είναι και αν θέλουν να δημοσιότητα να βγάλουν τον εαυτό τους, τον γιο, την κόρη της. Να αφήσουν το παιδί μου, την μνήμη του ήσυχη. Δεν τους επιτρέπω καθόλου. Δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για το παιδί μου. Ούτε ένα κερί δεν του άναψαν. Δεν θέλω να αναφερθούν γύρω από τον γιο μου», δήλωσε αρχικά η μητέρα του αδικοχαμένου.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ερωτεύτηκε τον γιο μου, ερωτεύτηκε το χρήμα. Στα είπανε; Δεν το λέω εγώ. Θα κινηθεί η δικηγόρος μου πολύ άσχημα και σκληρά. Τον μικρό έχω να τον δω από τα 6μηνα του πατέρα του. Τον άλλο, μέχρι τα 40 του πατέρα του τον είδα, μετά τίποτα».

Η δικηγόρος, από την άλλη πλευρά, εξήγησε: «Η προσωπική ζωή της κυρίας Μαλλιωτάκη είναι δικαίωμά της να την κάνει ότι θέλει. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Εάν θα προχωρήσει η κυρία Μαλλιωτάκη στην υλοποίηση οποιασδήποτε ταινίας ή ριάλιτι, τότε θα προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες συνέπειες».

Όσον αφορά το εξώδικο, ανέφερε: «Θα προχωρήσουμε προκειμένου να απαγορευτεί να αναφέρει το όνομα του κυρίου Λαζαρίδη, διότι στην συνέντευξή της ανέφερε περί απιστιών που είχε υποστεί από τον κύριο Λαζαρίδη».