«Κάθε μέρα μου λείπεις...» - Η σπαρακτική ανάρτηση του Αιμίλιου Χειλάκη για τα 10 χρόνια από την αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή

«Σου μιλώ στον πρώτο ενικό γιατί θα ήθελα να ήσουν εδώ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 30/12 από την ημέρα που ο Δημήτρης Βογιατζής αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του. Συγκεκριμένα, το 2021 ο ηθοποιός αυτοκτόνησε στα 42 χρονιά και η μητέρα του τον είχε βρει τότε στο πατρικό του σπίτι κρεμασμένο από το φωτιστικό στο ταβάνι.

Ο Δημήτρης Βογιατζής είχε ξεχωρίσει από τη σειρά «Αέρινες Σιωπές» του Mega και «Τα χαμένα γράμματα» της ΕΡΤ, ενώ είχε παίξει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις όπως στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη το καλοκαίρι του 2011 δίπλα στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος φημολογείται πως είχε πολύ καλή συμπεριφορά απέναντί του.

Με αφορμή λοιπόν την σημερινή ημερά, ο Αιμίλιος Χειλάκης, που υπήρξε πολύ καλός του φίλος και συνεργάτης, θέλησε να προχωρήσει σε μια ανάρτηση, μιας και δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει την απώλεια του. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τρεις φωτογραφίες του, τις οποίες συνόδεψε με μια συγκινητική λεζάντα.

Η ανάρτηση του Αιμίλιου Χειλάκη για τον Δημήτρη Βογιατζή

«10 χρόνια φίλε, από τη μέρα που αποφάσισες να φύγεις. 10 χρόνια κάθε μέρα μου λείπεις. Νομίζω θα μου λείπεις και όλα τα επόμενα. Στους παραδείσους του μυαλού μου, είσαι κάπου αραχτός και μας κοιτάς αυστηρά γιατί κάποια σκανταλιά θα’χουμε κάνει που δεν ήταν της ηθικής σου και πάντα μας μάλωνες. Σου μιλώ στον πρώτο ενικό γιατί θα ήθελα να ήσουν εδώ. Αόριστο δεν θα βάλω. Πάντα θα τα λέμε» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Βογιατζή

Ο Δημήτρης Βογιατζής αποφοίτησε από το θέατρο Τέχνης. Έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως “Μιχάλης” στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Αέρινες Σιωπές» το 2000. Συγκεκριμένα, ήταν ο ηθοποιός που αντικατέστησε τη δεύτερη σεζόν του σίριαλ τον ηθοποιό Κώστα Αποστολίδη.

Εκτός από τις “Αέρινες σιωπές” , ο Δημήτρης Βογιατζής συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές όπως το “Singles 1” , αλλά και ταινίες όπως το “No Budget Story”.

Στο βιογραφικό του Δημήτρη Βογιατζή υπάρχουν επίσης συμμετοχές σε πολλές παραστάσεις όπως “Περσέας και Ανδρομέδα” , “Η όπερα της πεντάρας” , “Χορεύοντας με το χρήμα” , “Ειρήνη” και “Παιδεύουσι τέκνα”.Ο Δημήτρης Βογιατζής έμεινε δύο χρόνια άνεργος και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Τον τελευταίο καιρό εργαζόταν σε μια θεατρική παράσταση στη Λάρισα, αλλά ψυχολογικά ήταν πολύ πεσμένος. Το περιβάλλον του επιβεβαιώνει οτι ήταν μοναχικός τύπος και τελευταία αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.