Λάουρα Νάργες: "Έπεσε" το Instagram με την ανάρτησή της - Η φωτογραφία με τον μικρό Αλέξανδρο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η νεαρή μανούλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, από την πρώτη στιγμή, που έγιναν γονείς, περνούν τον χρόνο τους φροντίζοντας τον γιο τους και κάνοντας πράγματα ως οικογένεια. Η διάσημη ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιεύει πολύ συχνά στα social media της φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους και ιδιαίτερα από την ημέρα που το παιδί τους έφτασε στο σπίτι τους, τα στιγμιότυπα με εκείνο είναι όλο και περισσότερα.

Μάλιστα, αυτά είναι και τα πρώτα Χριστούγεννα που περνούν ως τριάδα (δείτε εδώ την οικογενειακή φωτογραφία τους μπροστά από το δέντρο), και τις προάλλες η ίδια δημοσίευσε μία ακόμη στιγμή με τον μπαμπά και τον μικρό Αλέξανδρο.

Η νέα ανάρτηση της Λάουρας Νάργες με τον μικρό Αλέξανδρο

Πιο συγκεκριμένα στις 25/12, ο Χρήστος Σαντικάι είχε την ονομαστική του γιορτή και η Λάουρα Νάργιες θέλησε να του ευχηθεί δημόσια, ανεβάζοντας φωτογραφίες του μαζί με τον γιο τους.

Όπως ήταν φυσικό, οι διαδικτυακοί της φίλοι «έλιωσαν» με τις εικόνες που αντίκρυσαν και έσπευσαν να σχολιάσουν.

Ο Χρήστος Σαντικάι με το μωρό!

Η νεαρή μανούλα, ωστόσο, "έλιωσε" ξανά με την φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης 29/12, όπου παρουσιάζεται το μωρό της, μέσα στη ζεστή του κουβέρτα, φορώντας την γαλάζια πιπίλα του, την ώρα που φαίνεται πως κοιμόταν.

«Λιώνω», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και γέμισε με μηνύματα από το κοινό της που "τα έχασαν" με αυτό το τρυφερό θέαμα.

Λάουρα Νάργες γιος

Σύμφωνα, μάλιστα, µε αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι σκέφτεται να πραγματοποιήσει τον γάμο του μαζί με την βάφτιση του παιδιού της.

Συγκεκριμένα, και οι 2 επιθυμούν να γίνουν οι 2 τελετές μαζί στο τέλος της επόµενης χρονιάς. Ο µικρός, πρόκειται να πάρει το όνοµα Αλέξανδρος, το οποίο επέλεξαν οι γονείς χωρίς να ακολουθήσουν τις παραδόσεις, αλλά επειδή τους άρεσε και πιστεύουν πως θα του ταιριάζει, κάτι που είχε αποκαλύψει λίγο πριν τον ερχομό του μωρού ο τραγουδιστής μέσα από μερικές δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες.