«Εγώ σε λατρεύω μωρό μου» - "Έλιωσαν" όλοι με την ερωτική εξομολόγηση του Γιάννη Αϊβάζη στην Μαρία Κορινθίου

Η ηθοποιός έχει τα γενέθλιά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς είναι παντρεμένοι εδώ και δώδεκα χρόνια, αλλά ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Ισμήνη (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει) και αυτό το διάστημα βιώνουν μία περίοδο επιτυχίας, ύστερα από την συμμετοχή του πρώτου στο Asia Express, αλλά και την παρουσία της δεύτερης στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η σημερινή ημέρα, Παρασκευή 30/12, είναι ημέρα χαράς για τους τρεις τους, αφού η ηθοποιός έχει τα γενέθλιά της και θα το γιορτάσουν μαζί. Ο σύζυγός της, ωστόσο, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram,δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της καλής του, συνοδεύοντάς την με ένα πολύ τρυφερό κείμενο - εξομολόγηση.

Η τρυφερές ευχές του Γιάννη Αϊβάζη για τα γενέθλια της Μαρίας Κορινθίου

«Εγώ έχω πάψει πια να μετράω τον χρόνο, απολαμβάνω τις στιγμές μαζί σου, όλα αυτά τα χρόνια -15-, μια ολόκληρη ζωή, με μια γυναίκα ο ορισμός της γυναίκας, έξυπνης, δοτικής, ταλαντούχας, μητέρας, συντρόφου, φίλης που με αγαπάει, με προστατεύει, με συμβουλεύει, με μαλώνει, με μεγαλώνει, με συντροφεύει και όσο περνάνε τα χρόνια με καθοδηγεί με την σοφία της και πάνω από όλα με αγαπάει!!!

Εγώ σε λατρεύω και εύχομαι να έχουμε και αλλά τόσα χρόνια μωρό μου!! Να σε χαίρομαι και να ξέρεις πόσο τυχερός αισθάνομαι που σε έχω μαζί μου, οικογένεια μου!! Χρόνια πολλά μωρό μου, εύχομαι όλα τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και πλήθος κόσμου, γνωστών και αγνώστων, διασήμων και μη, έσπευσαν να του ευχηθούν για το άλλο του μισό.

Μαρία Κορινθίου
Instagram / Γιάννης Αϊβάζης