Τον έπιασε στα πράσα με άλλη και μετά την είδε στην τηλεόραση - «Άνοιξα την πόρτα και τους βρήκα μετά την καλοπέραση»

Πασίγνωστη ηθοποιός εξομολογείται

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τον έπιασε στα πράσα με άλλη και μετά την είδε στην τηλεόραση - «Άνοιξα την πόρτα και τους βρήκα μετά την καλοπέραση»

Πολλοί είναι οι διάσημοι που κατά καιρούς έχουν απατήσει ή έχουν απατηθεί και το έχουν εξομολογηθεί δημόσια είτε στην τηλεόραση είτε στα social media τους. Πρόσφατα, ένα πασίγνωστο μοντέλο εξήγησε πως έστειλε κατά λάθος στην σχέση της μήνυμα λέγοντας την αλήθεια για όσα έκανε πίσω από την πλάτη του, ενώ ήθελε να το στείλει στην φίλη της.

Το πρωί της Παρασκευής 30/12, λοιπόν, μία ηθοποιός έκανε μία εξομολόγηση αυτή τη φορά στην κάμερα του Breakfast at Star και εξήγησε πως εκείνη δεν έχει απατήσει, αλλά ξέρει ότι την έχουν απατήσει πολλές φορές και το τραγικό της υπόθεσης είναι πως μία από τις γυναίκες με την οποία την έχουν απατήσει, είναι πλέον ηθοποιός και την είδε στο "γυαλί" και η αντίδρασή της ήταν επική.

Ποια ηθοποιός απατήθηκε και είδε την κοπέλα με την οποία το έκανε ο σύντροφός της στην τηλεόραση

Ο λόγος για την Τραϊάνα Ανανία που είπε: «Πάντα θέλω να κάνω κάτι καλό, αλλά πάντα είμαι μόνη. Οπότε μάλλον λογικά κάτι δεν συνάδει το θέλω με το κάνω και το θέλω με το πραγματικό θέλω. Δεν έχω απατήσει, αλλά με έχουν απατήσει πολλές φορές. Την πρώτη φορά βρήκα κάποιον με άλλη, η οποία έγινε μετέπειτα κι αυτή πολύ γνωστή ηθοποιός.

Την είδα πέρυσι και λέω έλα ρε παιδί μου κοίτα τελικά οι κατάρες μου δεν έπιασαν. Τα μαλλιά της έχουν ανοίξει. Την έπιασα με τον δικό μου, όταν ήμουν 19 χρονών στην πρώτη μου δουλειά στο θέατρο, που ήταν πολύ σημαντική. Άνοιξα την πόρτα και τους βρήκα μέσα πρωί, μετά την καλοπέραση. Έπαθα κρίση πανικού».