Τον απάτησε και του το έστειλε κατά λάθος σε μήνυμα - «Ήθελα να το στείλω στην κολλητή μου»

Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τον απάτησε και του το έστειλε κατά λάθος σε μήνυμα - «Ήθελα να το στείλω στην κολλητή μου»

Το τελευταίο διάστημα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας όλο και περισσότεροι χωρισμοί της ελληνικής σόουμπιζ (δείτε εδώ ποιοι δεν έκλεισαν ούτε ένα χρόνο σχέσης και το "διέλυσαν"), ωστόσο σπάνια μαθαίνουν γιατί και τι κρύβεται πίσω από τις πόρτες του σπιτιού κάθε ζευγαριού.

Στην κάμερα του Happy Day στο κανάλι του ALPHA, την Παρασκευή 18/11 μίλησε μία γυναίκα που έχει γράψει την δική της ιστορία στον χώρο της τηλεόρασης μετά την συμμετοχή της σε γνωστό ριάλιτι μόδας, μίλησε για έναν από τους πιο περίεργους χωρισμούς της και αποκάλυψε πως συνέβη επειδή του έστειλε μήνυμα κατά λάθος λέγοντάς στο αγόρι της πως τον απάτησε.

Ποια απάτησε και το έστειλε κατά λάθος στο αγόρι της

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο, ένα από τα κορίτσια του GNTM.

«Ποιο είναι το μήνυμα που έχεις στείλει σε λάθος παραλήπτη;», ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Ότι πήγα με άλλον. Και το έστειλα στην κανονική μου σχέση. Και κάπως έτσι χώρισα. Ήθελα να το στείλω στην κολλητή μου. Δεν μου απάντησε και απλά τελείωσε η σχέση. Δε με ξαναείδε ποτέ στη ζωή του», απάντησε εκείνη.

Τι συμβαίνει με τον νέο της σύντροφο

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσαν φήμες πως η Μέγκι Ντρίο, η δικηγόρος του GNTM, χώρισε μετά από 2 χρόνια σχέσης με τον σύντροφό της, Γιάννη. Η ίδια, λοιπόν, εντοπίστηκε από την κάμερα του Happy Day σε έξοδό της και έτσι μπόρεσε να απαντήσει αναλυτικά για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Το μοντέλο, λοιπόν, αποκάλυψε πως υπήρξε μία μεγάλη κρίση, εξαιτίας της απόστασης και της ζήλιας, που τους οδήγησε στο να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα, όμως τόνισε πως δεν υπήρξε ποτέ κανονικός χωρισμός και πως πλέον "τα σύννεφα" έχουν διαλυθεί.

«Οι σχέσεις είναι λίγο περίεργες. Δε ξέρω πως ακούγεται αυτό. Όντως υπήρξε μια περίεργη φάση γιατί εγώ έφυγα για ένα μήνα από την Ελλάδα. Σε αυτή τη φάση που είμαστε τώρα δεν υφίσταται χωρισμός αλλά όντως περάσαμε μια περίεργη φάση. Δεν υπήρξε χωρισμός αλλά υπήρξε ένα διάλειμμα.

Η ζήλια ήταν ένας λόγος. Ο Γιάννης είναι ζηλιάρης. Εγώ ήμουν στην αρχή αλλά ο Γιάννης είναι ζηλιάρης, ακόμα και τα κοντά φορέματα τον πειράζουν μερικές φορές. Το πολύ κοντό δεν του αρέσει. Οπότε και η ζήλια ήταν ένας πολύ βασικός λόγος», είπε χαρακτηριστικά.