Το αποκάλυψε 25 χρόνια μετά: «Έβαζαν στοιχήματα πως...» - Όλη η αλήθεια για την πρόταση γάμου του Σχοινά στην Γαρμπή

Αυτή η στιγμή έχει μείνει στην ιστορία της τηλεόρασης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το αποκάλυψε 25 χρόνια μετά: «Έβαζαν στοιχήματα πως...» - Όλη η αλήθεια για την πρόταση γάμου του Σχοινά στην Γαρμπή

Καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν στην ΕΡΤ, ήταν ο Διονύσης Σχοινάς το μεσημέρι της Παρασκευής 30/12. Ο διάσημος τραγουδιστής προχώρησε σε δηλώσεις για την καριέρα του, αλλά και για την σχέση του με την Καίτη Γαρμπή, με την οποία είναι πάνω από 25 χρόνια μαζί.

Οι δυο τους έχουν περάσει πολλά (δείτε εδώ για τον χωρισμό τους πριν καταλήξουν στον γάμο), αλλά όλα ξεχάστηκαν μόλις εκείνος έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια στην τηλεόραση και έγραψε ιστορία. Για εκείνη την ημέρα, μίλησε, λοιπόν, ο ίδιος και μπήκε σε πολλές άγνωστες λεπτομέρειες.

Όλη η αλήθεια για την πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή

«Εκείνη η βραδιά ήταν γενικά ονειρική. Έχει περάσει σαν όνειρο, δεν ήταν πραγματικότητα. Με την πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι, που δεν ήξερε κανείς αν θα το κάνω. Στο σπίτι δεν ήξερε τίποτα άνθρωπος δικός μου. Κανένας. Το είχα πει μόνο στον Ιωσήφ Βάκλαρη, στον βοηθό τότε της Ρούλας Κορομηλά, ότι παίζει να κάνω πρόταση γάμου. Μάλλον είπε κάτι στην Ρούλα ότι παίζει να γίνει αυτό το σκηνικό. Εγώ το πέταξα πιο πολύ για να το κάνω και το έκανα.

Δεν υπήρχε κανείς μπροστά, δεν ένιωθα ότι είμαι μπροστά στην κάμερα κι ότι είχε από τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις το Μπράβο. Ήταν τέλειο, το θυμάμαι σαν όνειρο. Δεν μπήκα τότε μες στο μυαλό και στην καρδιά της Καίτης, αν τότε την εξέθεσα εκείνη την ώρα και πόσοι στενοχωρήθηκαν ή χάρηκαν. Δεν το περίμενε με τίποτα. Έβαζαν στοιχήματα πως μέσα σε δύο χρόνια θα έχουν χωρίσει. Με ενοχλούν γιατί δεν μπορώ να απαντήσω», είπε χαρακτηριστικά.