Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Δεν το γνώριζε κανείς - Ο μικρός χωρισμός της Καίτης Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά πριν τον γάμο

Το αποκάλυψαν στον αέρα του J2US

Δεν το γνώριζε κανείς - Ο μικρός χωρισμός της Καίτης Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά πριν τον γάμο
Reality 19.11.2022 21:31
Από Στέλλα Μούτσιου

Λίγο μετά την επική γκάφα της Ναταλί Κάκκαβα, ανέβηκαν στη σκηνή του J2US η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρης Πετράκης, οι οποίοι τραγούδησαν το "Ζήσαμε", ένα τραγούδι που ανήκει στην Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά.

Την ώρα που η τραγουδίστρια, λοιπόν, έκρινε το ζευγάρι, αποκάλυψε ένα πολύ σημαντικό και προσωπικό στοιχείο για την σχέση της με τον σύζυγό της εκείνη την περίοδο. Είχαν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά όλα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά.

Η περίοδος που η Καίτη Γαρμπή είχε χωρίσει με τον Διονύση Σχοινά

«Το τραγούδι αυτό παιδιά, όταν το τραγουδήσαμε ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση. Ήμασταν αλλού ντ’ αλλού, αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε δεν χωρίσαμε ποτέ. Και τότε δηλαδή, εμείς στο video clip τα δικά μας τα κάναμε»

Ποιος εισέβαλε στο πλατό ως κριτής

Μπορεί από το σημερινό (19/11) επεισόδιο του Just the 2 of Us να λείπει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του σόου (δείτε εδώ ποιο και γιατί), ωστόσο το κενό τους ήρθε να συμπληρώσει ένα άλλο πρόσωπο, όχι όμως ως διαγωνιζόμενος, αλλά ως κριτής.

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε, λοιπόν, πως μαζί τους απόψε χωρίς να υπολογίζεται η βαθμολογία του, θα είναι ο Διονύσης Σχοινάς, γεγονός που τους ενθουσίασε όλους και ιδιαίτερα την Καίτη Γαρμπή, η οποία αναφώνησε "Τα μάτια μου θα είναι πάνω του" στην Δέσποινα Βανδή για να την προειδοποιήσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Παρότι πάει πολύ καλά στα νούμερα...» - Πόσα χιλιάρικα μπαίνει μέσα σε κάθε επεισόδιο J2US ο Νίκος Κοκλώνης

«Αν χρειαστώ...» - Η ειρωνική απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στον Γιώργο Λιάγκα για το J2US

Share