Με κολλητό μαύρο φόρεμα, γούνα και κοιλιά τούρλα - Παραλήρημα στο instagram με την εγκυμονούσα Ελένη Φουρέιρα

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Eleni Foureira
Instagram / Eleni Foureira

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα περνά φέτος η Ελένη Φουρέιρα, μιας και περιμένει το πρώτο της παιδάκι της με τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία. Μπορεί το ζευγάρι να άργησε να αποκαλύψει την ευχάριστη αυτή είδηση (δείτε εδώ πως το ανακοίνωσαν, ωστόσο τον τελευταίο καιρό η όμορφη τραγουδίστρια δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες με πρωταγωνίστρια την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Να σημειώσουμε πως η Ελένη βρίσκεται στον 7ο μήνα και οι τοίχοι έχουν αρχίσει να βάφονται σε γαλάζιο χρώμα καθώς όπως σας έχουμε αποκαλύψει ήδη εμείς μέσα από Vanda's blog του Youweekly.gr, η Ελένη Φουρέιρα σε 4 μήνες το πολύ θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι, το οποίο σίγουρα θα κάψει πολλές καρδιές.

Βέβαια, τις πληροφορίες αυτές αναμένουμε πως και πως να τις επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το ζευγάρι στο baby shower, το οποίο θα είναι σκέτη υπερπαραγωγή (δείτε εδώ πότε θα γίνει).

Όσον αφορά το ενδεχόμενο του γάμου, το ζευγάρι δε φαίνεται και πολύ πρόθυμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο είναι εκ πεποιθήσεων κατά του γάμου και δεν πιστεύουν ότι η επισημοποίηση της σχέσης τους φέρνει την ευτυχία.

Ωστόσο, ζουν και πράττουν μαζί (δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι τους).

Οι νέες φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα, που διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media και κυρίως στο instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μερικές νέες της φωτογραφίες, στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει φορώντας ένα κολλητό μαύρο φόρεμα με μια επίσης μεγάλη μαύρη γούνα.

Μάλιστα, αυτό που διακρίνεται αμέσως είναι η κοιλίτσα της, μιας και είναι πιο φουσκωμένη από ποτέ, αφού σε λιγότερο από δύο μήνες θα φέρει στον κόσμο το μωράκι της, που τόσο πολύ ανυπομονεί.

«Ultra black extravaganza», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της και όπως ήταν αναμενόμενο μέσα σε μόλις λίγα λεπτά συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια.