«Το φινάλε της χρονιάς μας τσάκισε» - Η συγκινητική ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για το 2022

Έκανε τον δικό του απολογισμό για την χρονιά που αποχαιρετάμε απόψε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το φινάλε της χρονιάς μας τσάκισε» - Η συγκινητική ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για το 2022

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram διατηρεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά του.

Το πρωί του Σαββάτου λοιπόν 31/12, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δημοσίευσε μια σειρά με φωτογραφίες από το 2022 προκειμένου να στείλει τις ευχές του για καλή χρονιά.

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν, ήρθε αντιμέτωπος με μια τραγική απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου, κάτι που έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση. Συγκεκριμένα, είχε δημοσιεύσει ένα μαύρο φόντο, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Γιατί ρε φίλε μου;;;Γιατί ρε Ρένο;;;Γιατί γαμώτο…;;; Να ξέρεις κάτι από εκεί ψηλά πιλότε μας, εγώ και η Ναταλί θα είμαστε πάντα δίπλα στη γυναίκα και το παλικάρι σου…ΓΙΑΤΙ;;;» και φυσικά πολλοί ήταν οι διαδικτυακοί του φίλοι που του ευχήθηκαν συλλυπητήρια στα σχόλια από κάτω (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα με τον απολογισμό του για το 2022

Στην σημερινή του λοιπόν ανάρτηση, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να κάνει τον δικό του απολογισμό, με τον ίδιο να εύχεται το νέο έτος να δώσει σε όλους υγεία και να μην πάρει τίποτα από κανέναν.

«Δεν πρέπει να κλείσει αυτή η χρονιά με αγάπη ,αν και στο φινάλε της μας τσάκισε…Όμορφες στιγμές πρέπει να αναπολούμε, στιγμές χαράς, ευτυχίας, καλοσύνης και αγάπης. Έτσι να είναι και το 2023, να μας δώσει υγεία και να μη μας πάρει ΤΙΠΟΤΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ‼️ 2023», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Να σημειώσουμε ότι στην χθεσινή τελευταία εκπομπή Super Κατερίνα για το 2022, η Καινούργιου ξάφνιασε τους τηλεθεατές καθώς αποδέσμευσε τον Γρηγόρη Γκουντάρα από το πλατό της, ο οποίος αποχώρησε εκτάκτως. Όπως είπε κι ο ίδιος, οι γιοι του τον περίμεναν πίσω από τις κάμερες καθώς θα πήγαιναν όλοι μαζί στο γήπεδο.

«Σε αυτό το σημείο θέλω να χαιρετήσω τον Γρηγόρη γιατί έχουν έρθει εδώ ο Μάρκος και ο Οδυσσέας και θα τα πάει στον αγώνα. Οπότε μετά την μαγειρική δεν θα φάει παιδιά, έχει να πάει στον αγώνα. Τα λέμε αύριο στον τελικό του J2US, θα είμαστε μαζί στο τραπέζι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον συνεργάτη της.

Αμέσως μετά λοιπόν ο Γρηγόρης Γκουντάρας κατευθύνθηκε προς τους γιους του, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές στους τηλεθεατές και τους συνεργάτες του (δείτε εδώ το βίντεο).