«Δεν με αγάπησαν ούτε καν εκείνοι που με δημιούργησαν» - "Ραγίζει" καρδιές η Σοφία Λεοντίτση με την εξομολόγησή της

«Σκληρό αλλά αληθινό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / sofia.leontitsi
Instagram / sofia.leontitsi

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Σοφία Λεοντίτση, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητα αλλά κυρίως με την όμορφη οικογένειά της.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, λοιπόν, θέλησε λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους και συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου 31/12 να κάνει τον δικό της απολογισμό, αποχαιρετώντας μια έντονη χρονιά, η οποία ολοκληρώνεται με τον πιο γλυκό τρόπο αγκαλιά με τα παιδιά της.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγο καιρό ήρθε αντιμέτωπη με μια βαρύτατη απώλεια, αυτή του πατέρα της, κάτι που είχε γνωστοποιήσει μέσα από το instagram. Ειδικότερα, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον πατέρα της από τον γάμο της, την ώρα που χορεύουν, την οποία και συνόδευσε με ένα σπαρακτικό κείμενο.

«Αυτός ήταν ο τελευταίος μας χορός τελικά.. την ήμερα που σε τίμησα και έδωσα στον Γιαννάκη μας το όνομα σου.. Ήμουν το στερνοπούλι σου, η μεγάλη αγάπη της ζωής σου χαίρομαι πολύ που πρόλαβες έστω να ζήσεις πολύ σημαντικά στάδια της ζωής μου, ειδες το νέο σου εγγονάκι και είμαι υπερήφανη που ήμουν η κόρη σου.

Είμαι στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσω λοιπόν ότι ο Λεοντίτσης δεν είναι πλέον μαζί μας. Κουράστηκε φαίνεται..άνοιξε φτερά και πέταξε όρθιος και ξαφνικά. Όσοι τον αγαπήσατε (και είστε πολλοί απ ότι έχω καταλάβει τις τελευταίες δυο μέρες) σας ευχαριστω.. Όσοι επιθυμείτε να τον αποχαιρετήσετε θα σας περιμένει την Τετάρτη στις 11 το πρωι στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο χωριό μας στη Μελιγου Μπαμπά μου είσαι ο μεγαλύτερος μαχητής άρχοντας και αρσενικός, που γνώρισα ποτε στη ζωή μου.. εισ το επανιδείν», είχε γράψει (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Η Σοφία Λεοντίτση κάνει τον δικό της απολογισμό για το 2022

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Σοφία Λεοντίτση δημοσίευσε στο instagram της μερικές φωτογραφίες και βίντεο με τα δυο της παιδιά, περιγράφοντας πως βίωσε μια παράξενη συναισθηματικά χρονιά.

«Με αυτό αποχαιρετώ αυτή τη χρονιά… μια χρονιά παράξενη συναισθηματικά και μια χρονιά που είδα πως οτι όσο και όπως αγαπάω δεν με αγάπησαν στην ζωή μου ούτε καν εκείνοι που με δημιούργησαν.. σκληρό αλλά αληθινό! Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι εγώ ήμουν είμαι και θα είμαι πάντα διαφορετική. Θα αγαπάω όπως ξέρουν ν αγαπούν λίγοι και θα βγάλω δυο παιδιά πλήρη αγάπης. Στα δύσκολα που έρχονται θα έχω εσάς τους δυο να μου θυμίζετε όλα αυτά», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Σοφία Λεοντίτση.