Βυθισμένη στο πένθος η Σοφία Λεοντίτση - Πέθανε ο πατέρας της

«Αυτός ήταν ο τελευταίος μας χορός τελικά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Sofia Leontitsi
Instagram / Sofia Leontitsi

Λίγο καιρό μετά την γέννηση του 2ου παιδιού της, η Σοφία Λεοντίτση ήρθε αντιμέτωπη με μια πολύ βαριά απώλεια, αυτή του πατέρα της, στον οποίο είχε πολύ μεγάλη αδυναμία.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks γνωστοποίησε την δυσάρεστη αυτή είδηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον πατέρα της από τον γάμο της, την ώρα που χορεύουν, την οποία και συνόδευσε με ένα σπαρακτικό κείμενο.

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση για την απώλεια του πατέρα της

«Αυτός ήταν ο τελευταίος μας χορός τελικά.. την ήμερα που σε τίμησα και έδωσα στον Γιαννάκη μας το όνομα σου.. Ήμουν το στερνοπούλι σου, η μεγάλη αγάπη της ζωής σου χαίρομαι πολύ που πρόλαβες έστω να ζήσεις πολύ σημαντικά στάδια της ζωής μου, ειδες το νέο σου εγγονάκι και είμαι υπερήφανη που ήμουν η κόρη σου.

Είμαι στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσω λοιπόν ότι ο Λεοντίτσης δεν είναι πλέον μαζί μας. Κουράστηκε φαίνεται..άνοιξε φτερά και πέταξε όρθιος και ξαφνικά. Όσοι τον αγαπήσατε (και είστε πολλοί απ ότι έχω καταλάβει τις τελευταίες δυο μέρες) σας ευχαριστω.. Όσοι επιθυμείτε να τον αποχαιρετήσετε θα σας περιμένει την Τετάρτη στις 11 το πρωι στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο χωριό μας στη Μελιγου Μπαμπά μου είσαι ο μεγαλύτερος μαχητής άρχοντας και αρσενικός, που γνώρισα ποτε στη ζωή μου.. εισ το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Σοφία Λεοντίτση.

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση για την απώλεια του πατέρα της 
Instagram / Sofia Leontitsi

Το ξέσπασμα για τα χυδαία σχόλια που δέχεται μετά την γέννα

Η Σοφία Λεοντίτση, λίγες μόλις ημέρες πριν, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και από την πρώτη στιγμή άρχισε να δέχεται αρνητικά σχόλια και μηνύματα που την έβγαλαν εκτός εαυτού.

Την Τετάρτη 19/10 δέχθηκε άλλο ένα τέτοιο σχόλιο, το οποίο όμως της έδωσε την αφορμή να μιλήσει "ανοιχτά" γι' αυτό το ζήτημα και να εξηγήσει πως δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί ένας άνθρωπος μπαίνει στη διαδικασία να γράψει τόσο χυδαία πράγματα σε μία άλλη γυναίκα που διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της και μόλις έχει γεννήσει.

«Εδώ μια άλλη κοπέλα από άλλο προφίλ που είχε κάνει κι έφαγε μπλοκ, είπε να κάνει κι άλλο ένα για να βρίσει κι απ' αυτό. Και γενικά, από τη μέρα που γέννησα, ξαφνικά και με τεράστιο μένος στο πρόσωπό μου, σβήνω κάθε μέρα τουλάχιστον 10 τέτοια σχόλια. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν, ότι το να είναι κάποιος επιτυχημένος, ευτυχισμένος και ό,τι άλλο καλό, ενοχλεί πολύ», έγραψε σε δημοσίευσή της.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Σαν σμέρνες σε φάση μιας γυναίκας που είναι λεχώνα, πέφτουν πάνω της με αηδιαστικά σχόλια για να πετύχουν τι; Εγώ θα συνεχίσω να έχω άντρα, παιδιά, φίλους και ανθρώπους να με αγαπούν. Εσείς; Κρίμα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σοφία Λεοντίτση ανάρτηση