Τα "έσπασε" στα μπουζούκια η Βίκυ Καγιά - Οι αγκαλιές με τον Ηλία Κρασσά και οι έξαλλοι χοροί με την Δανάη Μπάρκα

Η σπάνια βραδινή έξοδος της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή διασκέδασαν το βράδυ της Παρασκευής 30/12 η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς, λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου (δείτε εδώ και μερικές αποκλειστικές τους φωτογραφίες από πρόσφατη βόλτα τους στην Γλυφάδα).

Το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε από κοντά τους αγαπημένους καλλιτέχνες, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε την Καίτη Γαρμπή στο καμαρίνι της. Παρόλο, μάλιστα, που προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η παρουσιάστρια δεν κρατήθηκε και μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram από την χθεσινή νύχτα.

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε από τα βίντεο και τις φωτογραφίες, στην παρέα του ζευγαριού ήταν και η Δανάη Μπάρκα, η οποία κατά την διάρκεια της βραδιάς βρέθηκε στο τραπέζι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά χορεύοντας μαζί με την παρουσιάστρια.

Το έριξαν έξω Καγιά και Κρασσάς

Το έριξαν έξω Καγιά και Κρασσάς 

Το έριξαν έξω Καγιά και Κρασσάς φωτογραφίες

«Είμαι πολύ ερωτευμένη μετά από τόσα χρόνια και ίσως αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε και πάρα πολύ. Ο Ηλίας ταξιδεύει συνέχεια εγώ δουλεύω. Ξαφνικά βρεθήκαμε με δυο παιδιά και άλλα δύο (του συζύγου μου) τέσσερα. Δεν έχουμε κάνει ακόμη μήνα του μέλιτος, εννιά χρόνια μετά τον γάμο μας. Χριστούγεννα είναι μόνο για την οικογένεια, είναι η αγαπημένη μου εποχή», είχε πει πριν μερικές μέρες η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξη στο Καλύτερα δε γίνεται του Αlpha.

Να θυμίσουμε, πως εκείνη και ο Ηλίας Κρασσάς είναι μαζί εδώ και 9 χρόνια με την οικογένεια τους να είναι πολύ αγαπημένη και δεμένη με τα 2 παιδιά του επιχειρηματία από τον πρώτο γάμο και τα άλλα δύο, που έχει κάνει με το μοντέλο.