Super Κική: Την αναγνώρισαν στο δρόμο εκεί που δεν το περίμενε - Ποια η αντίδρασή της

Δείτε το απολαυστικό της βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κική: Την αναγνώρισαν στο δρόμο εκεί που δεν το περίμενε - Ποια η αντίδρασή της

Η Super Κική δημοσιεύει καθημερινά περιεχόμενο στα social media της και ιδιαίτερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς είναι κάτι που απολαμβάνει να κάνει, εφόσον η επικοινωνία με το κοινό της είναι που την έκανε και τόσο διάσημη.

Πολλές φορές η ίδια έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού μέχρι και σε πάνελ εκπομπών, διότι η συμπεριφορά της μερικές φορές είναι πιο έντονη από ότι θα ήθελαν ορισμένοι, με αποτέλεσμα και η ίδια να ξεσπά μέσα από το προφίλ της για όσα ακούγονται για εκείνη. Πρόσφατα, για παράδειγμα, στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γειά σου, στο ΣΚΑΪ, την "έκραξαν" άσχημα, γι' αυτό και εκείνη τους "επιτέθηκε" με την σειρά της.

Αυτή τη φορά, όμως, άλλαξε διάθεση και βγήκε στους δρόμους με το αμάξι της, ανοίγοντας διάλογο με τους περαστικούς, κάτι που τραβούσε ταυτόχρονα βίντεο. Η αντίδρασή της μόλις την αναγνώρισαν και κατάλαβαν ποια είναι, ήταν επική.

Η αντίδραση της Super Κικής μόλις την αναγνώρισαν στο δρόμο

Ο διάλογος που "άνοιξε" ήταν ο εξής:

– Καλημέρα τι κάνετε; Δεν με θυμάστε

– Όχι ποια είσαι;

– Δεν έχει σημασία

Και τότε διέκοψε ένας περαστικός άνδρας:

– Καλύτερα που δεν την ξέρεις

– Γιατί καλέ, με ξέρεις εσύ;

– Εγώ σε ξέρω!

– Αχ, την πάτησα

Να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό η γνωστή influencer δεν δίστασε να αποκαλύψει επίσης πως παραλίγο να χτυπήσει πεζό με το αυτοκίνητό της ενώ νωρίτερα είχε αναφερθεί σε insta story πως πάσχει από βαριά κατάθλιψη.

Να τονίσουμε πως συχνά πυκνά η ίδια δημοσιεύει στιγμιότυπα στα οποία την βλέπουμε να οδηγεί την ώρα που ακούει και μουσική. Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως, πριν από καιρό είχε αποκαλύψει επίσης πως είχαν προσπαθήσει να της το κλέψουν, κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε.

Μεταξύ άλλων, στο μήνυμα που δέχτηκε από ακολουθώ της, της είχε γράψει χαρακτηριστικά πως: «Αμάν μωρέ Κική, πήγες να με πατήσεις σήμερα στο Παγκράτι» και εκείνη απάντησε: «Αχ ναι σε θυμάμαι, με συγχωρείς, αλλά έχω κατάθλιψη, να προσέχεις στη γειτονιά»,

Η ανάρτηση της Super Κικής

Η ανάρτηση της Super Κικής