Έχουν περάσει 11 χρόνια από τον χωρισμό τους - Μαζί με τον πρώην άντρα και την κόρη τους η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τις γιορτές

«Σας αγαπώ τόσο πολύ!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υπήρξε παντρεμένη από το 1993 μέχρι και το 2011 με τον Ταξιάρχη Χάνο, με τον οποίο απέκτησαν μία κόρη, την Μαρία Χάνου, που ακολουθεί τα βήματά τους στην υποκριτική. Έχουν περάσει έντεκα περίπου χρόνια από τον χωρισμό τους και οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές, εφόσον, όπως αποδεικνύεται και από τα λεγόμενά της, αλλά και από τις αναρτήσεις της, συνεχίζουν να βρίσκονται και να περνούν χρόνο όλοι μαζί (δείτε εδώ τι συνέβη με τον συμπρωταγωνιστή της στους Συμπέθερους από τα Τίρανα πίσω από τις κάμερες).

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός είχε μιλήσει για τους γονείς της και τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν, ιδιαίτερα τώρα που έχει βγει και στο "γυαλί" (δείτε εδώ τι είχε δηλώσει η πρώτη για το παιδί της).

Η ανάρτηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τον πρώην σύζυγο και την κόρη τους

Η μαμά και ο μπαμπάς, καταξιωμένοι ηθοποιοί, τι σου λένε για όλα αυτά που καταφέρνεις;

Οι γονείς μου είναι χαρούμενοι όταν βλέπουν ότι κι εγώ είμαι σε ένα περιβάλλον που περνώ καλά και κάνω πράγματα δημιουργικά. Δεν είναι βέβαια ένα εύκολο επάγγελμα, θέλει γερό στομάχι, είναι μια δουλειά γεμάτη άγχος και πίεση. Οπότε οι γονείς μου παρακολουθούν αυτή την εξέλιξη, και την επαγγελματική αλλά και την προσωπική, γιατί δυναμώνω μέσα από τη δουλειά μου, με υπερηφάνεια και χαρά.

Νομίζω ότι είσαι από τις περιπτώσεις παιδιών με επώνυμους γονείς που δεν μας έκανες πολύ να σταθούμε σε αυτό το στοιχείο, αλλά να μιλάμε για τη Μαρία ως ηθοποιό.

Είναι σημαντικό για κάθε καλλιτέχνη να κρίνεται για την προσωπική του παρουσία και δουλειά. Εννοείται ότι κουβαλώ τους γονείς μου, όλοι τούς κουβαλάμε. Όμως αυτό είναι κάτι προσωπικό, δεν θέλω να χαρακτηρίζομαι, να με ξέρουν από την πορεία των γονιών μου, αλλά από τη δική μου.

Μήπως έχει να κάνει και με τον τρόπο που το διαχειρίστηκες εσύ;

Ίσως έχει να κάνει και με αυτό. Στις πρώτες συνεντεύξεις όμως οι ερωτήσεις αφορούσαν κυρίως τους γονείς μου. Με πείραζε, για να είμαι ειλικρινής. Ένιωθα περίεργα και αμήχανα. Καταλάβαινα γιατί συμβαίνει, ένιωθα το ενδιαφέρον, αλλά ένιωθα κάπως.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, λοιπόν, ως απόδειξη των παραπάνω, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Παρασκευή 30/12, για να ευχηθεί στο κοινό που την παρακολουθεί μέσα από τα social media για την νέα χρονιά που έρχεται και έτσι φωτογράφισε την κόρη της και τον πρώην άντρα της, τονίζοντας πως η αγάπη της για εκείνους δεν περιγράφεται με λόγια.

«Σας αγαπώ τόσο πολύ! Καλή χρόνια σε όλους εύχομαι να χαίρεστε τους ανθρώπους που αγαπάτε να έχετε τύχη αφθονία ταπεινοφροσύνη κ έκλυση τύχης σας εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου Ταξιάρχης Χάνος Μαρία Χάνου
Instagram / Ελισάβετ Κωνσταντινίδου