«Δεν με κόφτει καθόλου αν με θεωρείτε...» - Το βίντεο του Κρατερού Κατσούλη με το ξέσπασμά του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν με κόφτει καθόλου αν με θεωρείτε...» - Το βίντεο του Κρατερού Κατσούλη με το ξέσπασμά του

Έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram διατηρεί ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά του.

Το πρωί λοιπόν του Σαββάτου 31/12, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για το φλέγον θέμα της υποβίβασης των πτυχίων των σπουδαστών δραματικών σχολών. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει βίντεο εδώ και επτά μήνες, από την ημέρα που πέθανε η μητέρα του.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Κρατερός Κατσούλης με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση είχε ανακοινώσει πως η πολυαγαπημένη του μητέρα, έφυγε από τη ζωή μετά από "μάχη" που έδωσε με την υγεία της στο νοσοκομείο Σωτηρία, λόγω πνευμονολογικών προβλημάτων.

Ο ηθοποιός με την μητέρα του είχε πολύ καλές σχέσεις και ο ένας είχε τεράστια αδυναμία στον άλλον. «Της χρωστώ την ευρηματικότητα και την ευκολία στο να κατασκευάζω πράγματα με τα χέρια μου. Οι δυο μας όταν ήμουν μικρός, ήμασταν σαν τον Μακ Γκάιβερ!», είχε πει σε συνέντευξη του. Η κυρίας Άνια Καλλίδη, είχε σπουδάσει στην σχολή Καλών Τεχνών στην Γενεύη, υπήρξε εικαστικός, εκπαιδευτικός και σύμβουλος παιδικών εκπομπών στην ΕΡΤ, στις οποίες μάλιστα είχε συμμετοχή και ο Κρατερός Κατσούλης σε μικρή ηλικία (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Κρατερού μετά τον θάνατό της).

Τα σχόλια του Κρατερού Κατσούλη για τα πτυχία των σπουδαστών δραματικών σχολών

Στο νέο λοιπόν βίντεο που δημοσίευσε νωρίτερα ο Κρατερός, είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν με κόφτει καθόλου αν με θεωρείτε απόφοιτο Λυκείου.Μας αφυπνίσατε, όλους τους ανθρώπους της Τέχνης και μάλλον δεν ήταν αυτή η πρόθεσή σας. Δεν θα πετύχει να μας φέρετε τον έναν απέναντι στον άλλον. Τώρα θα είμαστε πιο συσπειρωμένοι και πιο ενωμένοι όχι για την προσπάθεια υποβίβασης αλλά για την ξεκάθαρη πρόθεση να ακυρώσετε χρόνια τώρα τους ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Είναι δύο στα δύο λάθος, δεν θα περάσει προφανώς γιατί θα είμαστε όλοι μαζί, όλες οι παραστατικές τέχνες μαζί.Θα είμαστε εκεί για να σας θυμίσουμε ότι δεν γίνεται έτσι, αν θέλετε να βάλετε μία τάξη, κάντε το σωστά και κάντε το από την αρχή».