Διαγνώστηκε με αυτοάνοσο στο έντερο και αποχωρεί από την Γη της Ελιάς - Σοκάρει πρωταγωνιστής της σειράς

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Διαγνώστηκε με αυτοάνοσο στο έντερο και αποχωρεί από την Γη της Ελιάς - Σοκάρει πρωταγωνιστής της σειράς

Η Γη της Ελιάς είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων δύο χρόνων και αυτό φαίνεται από τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, αλλά και το γεγονός πως όλος ο κόσμος μιλάει για το σίριαλ και τους πρωταγωνιστές.

Έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά, ωστόσο φαίνεται πως μερικοί από τους πρωταγωνιστές θα λείπουν στον νέο κύκλο. Ξέρουμε ήδη πως η Αφροδίτη Λιάντου είναι με το ένα πόδι εκτός, αλλά στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, άλλος ένας πρωταγωνιστής ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το δημιούργημα του Ανδρέα Γεωργίου για το κανάλι του MEGA.

Ποιος αποχωρεί από την Γη της Ελιάς

Ο λόγος για τον Νίκο Μέλλο. «Τον τελευταίο μήνα πέρασα πολύ δύσκολα. Τραυματίστηκα σοβαρά στο πόδι μου και λόγω της συνθήκης της δουλειάς του ηθοποιού δεν μπόρεσα να διακόψω τίποτα από τα δύο, ούτε την παράσταση ούτε και τη σειρά. Είναι ο μόνος καιρός που έχω πει ότι δεν αντέχω άλλο, όχι σε σχέση με τη δουλειά απλά δεν τραβά άλλο το σώμα μου. Είναι πολύ μεγάλη ταλαιπωρία να ταξιδεύεις δύο φορές την εβδομάδα με πατερίτσες.

Διαβάστε επίσης: Γη της Ελιάς: Ένας παθιασμένος έρωτας σβήνει - Νεκρός ο...

Με έριξε πάρα πολύ γιατί ήμουν σε μια φάση που είχα ξεκινήσει το γυμναστήριό μου πιο τακτικά. Τραυματίστηκα στο ποδόσφαιρο, που μου άρεσε πολύ. Ξαφνικά σπάνε όλα, τέρμα γυμναστική, κρεβάτι και παράσταση με πατερίτσες. Η συνθήκη του χτυπήματός μου δεν επιτρέπει να είμαι στον τρίτο κύκλο της σειράς. Θα πρέπει να υπάρξει χειρουργείο, που θα με βγάλει εκτός», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είχα αποφασίσει ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική, όταν διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο στο έντερο. Δεν μπορούσαν να γίνουν δύο πράγματα σημαντικά ταυτόχρονα και το πόλο κι η γυμναστική, οπότε κόπηκε μαχαίρι. Τον πρώτο καιρό αισθάνθηκα ότι δεν είμαι ο εαυτός μου και σε προσωπικό επίπεδο το πήρα πολύ σοβαρά και νόμιζα ότι τελείωσε, μέχρι εδώ ήταν, ό,τι κάναμε και δεν υπάρχει κάτι άλλο».