Έκτακτο: Πάρθηκε η απόφαση «σταθμός» στο Mega για την κορυφαία του σειρά, Γη της Ελιάς

Προχωράει ή όχι τελικά την επόμενη σεζόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο: Πάρθηκε η απόφαση «σταθμός» στο Mega για την κορυφαία του σειρά, Γη της Ελιάς

«Γη της ελιάς»: Είναι μια από τις κορυφαίες σειρές του Mega και την Παρασκευή (23/12) θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν (δείτε εδώ τι θα συμβεί πριν παιχτεί στην τηλεόραση). Οι συζητήσεις με το κανάλι για το αν θα υπάρξει και συνέχεια είναι πολλές και η Γιάννα Παπανικολάου έχει μοιραστεί όλο το ρεπορτάζ στο περιοδικό TiviSirial που κυκλοφορεί.

Ένα βήμα πριν δώσουν οριστικά τα χέρια είναι ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου με το MEGA για την τρίτη σεζόν της σειράς «Η γη της ελιάς».

Οπως όλα δείχνουν, η πετυχημένη πορεία της σειράς στον πίνακα της τηλεθέασης έχει κάνει το κανάλι να τρίβει τα χέρια του και να το θεωρεί το δυνατό του χαρτί απέναντι στον ανταγωνισμό και όχι άδικα! Ολα αυτά βέβαια θα έχουν να κάνουν και με την ανανέωση του συμβολαίου του τριδύμου με τη διοίκηση του καναλιού καθώς σε λίγες μέρες λήγει το ήδη υπάρχον συμβόλαιό τους. Οπως λέγεται έντονα, οι Γεωργίου, Νικολάου και Δημητρίου έχουν στα σκαριά και μια δεύτερη σειρά για την επόμενη σεζόν, 50 επεισοδίων, που μπορεί να μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα.

Σοκαριστικά τα πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν στη Γη της Ελιάς

Όπως έχουμε ήδη δει, η Mυρτάλη έχει αποστασιοποιηθεί από όλη την οικογένεια Βρεττάκων. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να πετύχει το κόλπο με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να γίνει ακόμα πιο ισχυρή. Ο Ισίδωρος όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Φυσικά, ο Ισίδωρος έχουμε δει ότι έχει καταλάβει πως η Μυρτάλη δεν είναι έτοιμη να κάνει αυτά που τους ανακοίνωσε. Εχει ήδη διαπιστώσει ότι οι κινήσεις της είναι επιπόλαιες και για έναν μόνο σκοπό, για να πλήξει τους Βρεττάκους και για να πάρει στα χέρια της όλη τη διαχείριση της εταιρείας, βγάζοντάς τους στο περιθώριο. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο Ισίδωρος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και μάλιστα έδειξε στη Μυρτάλη ότι δεν πανικοβλήθηκε. Εχοντας τη δύναμη και τα χρήματα, έβαλε το ποσό που έπρεπε, ενώ η Μυρτάλη έπεσε στην παγίδα του Δημοσθένη να δανειστεί και να μην μπορεί να τα δώσει πίσω.

Γη της ελιας νέα επεισόδια

Ο Δημοσθένης το γνώριζε εξ αρχής αυτό και επίτηδες της έστησε αυτή την παγίδα ώστε να αναγκαστεί να του πουλήσει τις μετοχές της στην επιχείρηση των Βρεττάκων. Τόσο αυτός όμως, όσο και η Μυρτάλη λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Ισίδωρος, δέκα βήματα πιο μπροστά, αρπάζει την ευκαιρία αδυναμίας πληρωμής της Μυρτάλης και πληρώνει αυτός το μερίδιό της. Ετσι της παίρνει το 51% και αποκτά τον πλήρη έλεγχο στην περιουσία της, αφήνοντας φυσικά και τον Δημοσθένη χαμένο απ’ αυτή την υπόθεση.

Στη συνέχεια παραχωρεί αυτό το ποσοστό στον Μάνο και ο γιος του γίνεται αρχηγός σε όλα. Η Μυρτάλη πλέον έχει χάσει τα πάντα, την περιουσία, αλλά κυρίως την αγάπη και την εκτίμηση της οικογένειάς της. Στην κυριολεξία δεν έχει πρόσωπο να τους αντικρίσει και τον μόνο που συνεχίζει να έχει στο πλευρό της είναι τον Αλέξη. Οπως θα δούμε στα νέα επεισόδια από τις 15 Ιανουαρίου και μετά, η Μυρτάλη μετά το τελευταίο αυτό χτύπημα, θα αρχίσει να προβληματίζεται για όλα όσα έχει κάνει και ν’ αλλάζει κάπως τη συμπεριφορά της.

Επίσης, ο Χρήστος «αδειάζει» την Εύα

Η Εύα, όπως θα δούμε, έντρομη θα διαπιστώσει ότι είναι έγκυος. Η κοπέλα είναι κάτι που δεν το επιδίωξε σε καμία περίπτωση και μάλιστα έπαιρνε και αντισυλληπτικά. Ωστόσο, από κάποιο λάθος ξέχασε να τα πάρει και έμεινε έγκυος. Πολύ προβληματισμένη και αφού μετά από αρκετά συμπτώματα κάνει τεστ, το ανακοινώνει στον Χρήστο. Ο Χρήστος μόλις το ακούει πανικοβάλλεται και την κοιτάζει κάπως καχύποπτα: «Εσύ μου είχες πει ότι παίρνεις αντισυλληπτικά. Μου είπες ψέματα;», της λέει. «Φυσικά και όχι, μάλλον ξέχασα να πάρω το χάπι κάποια στιγμή. Τώρα τι κάνουμε;», τον ρωτάει, για να εισπράξει μια μεγάλη απογοήτευση από τον αγαπημένο της. «Τι να σου πω; Μου ήρθε κάπως απότομα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καθόλου έτοιμος για να γίνω πατέρας», της απαντάει και της προτείνει να κάνει έκτρωση.