«Δεν θα δεχτώ, είναι ξεφτίλα» - Ξέσπασε ο Απόστολος Γκλέτσος σε ερώτηση του παρουσιαστή της ΕΡΤ για την κόρη του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θα δεχτώ, είναι ξεφτίλα» - Ξέσπασε ο Απόστολος Γκλέτσος σε ερώτηση του παρουσιαστή της ΕΡΤ για την κόρη του

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ένας άντρας που προτιμά να μιλά "ανοιχτά" για όσα σκέφτεται και αυτό αφορά και την προσωπική του ζωή. Πολλές γυναίκες έχουν περάσει από τη ζωή του (δείτε εδώ με ποια διάσημη παρουσιάστρια είχε δεσμό), ωστόσο μία είναι εκείνη η οποία δεν πρόκειται να αποχωριστεί ποτέ. Ο λόγος για την κόρη του στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία (δείτε την εδώ).

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μάλιστα, είχε αναφερθεί στην σχέση τους, αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζει την ερωτική της ζωή, τους συντρόφους της και πολλά ακόμη. Φυσικά, θέλει να μαθαίνει ό,τι συμβαίνει στη ζωή της, αν και μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να φτάσει στο σημείο να γνωρίσει κάποιο από τα αγόρια της.

Ξέσπασε ο Απόστολος Γκλέτσος σε ερώτηση για την κόρη του

«Είμαστε καλοί φίλοι με την κόρη μου. Λέμε και τα προσωπικά μας. Δεν έχω γνωρίσει συντρόφους της. Δεν φταίω εγώ. Ίσως δεν θέλουν εκείνοι. Εγώ το θέλω και το αποζητώ. Μου λέει όταν είναι κάτι σοβαρότερο από το τώρα βγαίνουμε, θα γίνει. Τώρα ακόμα άστο βρε μπαμπά. Ίσως δεν θέλουν τα αγόρια», είχε δηλώσει.

Για την προσωπική του ζωή και τον γάμο σημείωσε: «Έλα μωρέ τώρα τι γάμο να κάνω; Όχι βέβαια! Εγώ έχω κορίτσι της παντρειάς. Κοιτάμε να την παντρέψουμε τώρα. Τώρα γάμο να κάνω; Δεν υπάρχει λόγος. Ο καθένας κάνει όπως αισθάνεται και όπως αγαπάει. Εγώ όχι. Δεν κατακρίνω κανέναν άνθρωπο που το αποφασίζει».

Το Σάββατο 31/12 ο ίδιος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Δύο στη 1, και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει παππούς, αλλά και στην πιθανότητα το εγγόνι του να πάρει το όνομά του. Η αντίδραση του, ωστόσο, δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι παρουσιαστές.

Ο ηθοποιός ξέσπασε και άρχισε να απαριθμεί τους λόγους που θεωρεί πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν σωστό, επιμένοντας πως θα ήταν και αιτία τσακωμού.

«Το θέλω να γίνω παππούς. Ο Θεός δεν μου έδωσε αγόρι που ήθελα για να το προπονήσω λίγο, αλλά μπορεί να μου δώσει ένα εγγονάκι αγοράκι και να ασχοληθώ μαζί του… Δεν ξέρω αν θα προλάβω να παίζω με το αγοράκι». Όταν έγινε η ερώτηση αν θα το λένε Αποστόλη απάντησε: «Όχι βέβαια ρε από που κι ως που; Με την καμία δεν θα τον λένε Αποστόλη. Ούτε καν! Και αν μου το προτείνουν, θα ντραπώ τόσο πολύ, που θα είναι αιτία να τσακωθούμε. Αυτό είναι ντροπή. Δεν θα δεχτώ. Είναι ξεφτίλα.

Το παιδί θα έχει πατέρα και παππού από τον πατέρα του και να βγάλουν το όνομά του… Θα μου άρεσε εμένα να είχα ένα γιο και να μου πει θα τον βγάλω Βαγγέλη; Θα είχα πεθάνει. Όχι τέτοια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.