«Δεν θα έγραφα τραγούδια στην Φουρέιρα»

Πασίγνωστος στιχουργός "απέρριψε" την τραγουδίστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Φουρέιρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας αυτή την περίοδο, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία (δείτε την εδώ με την κοιλιά "τούρλα"). Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους, κάτι που θα συμβεί από τη νέα χρονιά (δείτε εδώ το φύλο του μωρού).

Την Παρασκευή 30/12 όμως, ένας πασίγνωστος στιχουργός την "στεναχώρησε" εμμέσως, καθώς σε συνέντευξή του στην εκπομπή Mega Καλημέρα, αποκάλυψε πως δεν θα της έγραφε τραγούδι και εξήγησε αναλυτικά τον λόγο, αφήνοντάς τους όλους έκπληκτους.

Ποιος στιχουργός "απέρριψε" την Ελένη Φουρέιρα

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Γερμανό, ο οποίος επισήμανε αρχικά: «Μικρός έλεγα πως όταν μεγαλώσω θα γίνω περιπτεράς, γιατί είχε όλα τα παραμυθία, σοκολάτες και καραμέλες. Είχα 5 χρόνια φροντιστήριο μαθηματικών. Εισπράττω αγάπη, όταν τους συναντάω σήμερα».

«Μια γιαγιά μου είπε “ντροπή, αίσχος” για το τραγούδι “στην μπανιέρα δυο δυο”. Δεν είμαι υπέρ του να κατακρίνει κάποιος την ραπ ή την τραπ, το να είσαι υπέρ της βίας δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο», συμπλήρωσε έπειτα.

Ενώ για το γεγονός ότι δεν θα έγραφε τραγούδια στην Ελένη Φουρέιρα, αλλά και για την γνώμη του σχετικά με την Πάολα, δήλωσε:

«Δεν θα έγραφα τραγούδια στην Φουρέιρα, αφού τραγουδάει εγγλέζικα. Ειναι λεβεντογυναίκα, καταπληκτικός άνθρωπος… Αλλά όλο το γκλάμουρ και το στρας μου φαίνονται “εξωμουσικά”. Την Πάολα με άλλο υλικό οπωσδήποτε θα την άκουγα, δεν υποτιμώ τίποτα, όλα αξίζουν τον σεβασμό μου».