Αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μαμά για πρώτη φορά - Το συγκινητικό βίντεο από το μαιευτήριο τη στιγμή που φέρνουν το μωρό στην αγκαλιά της

Έγινε γνωστό πριν από λίγο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σίσσυ Δαμουλάκη
Instagram / Σίσσυ Δαμουλάκη

Πολλές είναι οι εγκυμοσύνες που έχουν "ταράξει" την ελληνική σόουμπιζ το τελευταίο διάστημα, καθώς πέρα από την Ιωάννα Τούνη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που περιμένουν να γεννήσουν από στιγμή σε στιγμή, τις τελευταίες ημέρες ανακοίνωσαν κι άλλοι διάσημοι πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Πρώην παίκτης του Survivor, για παράδειγμα, αποκάλυψε μέσα από το Instagram του πως η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί, ενώ πασίγνωστος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έγινε γνωστό πως θα γίνει ξανά πατέρας, για δεύτερη φορά.

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός γέννησε

Το Σάββατο 31/12, ωστόσο, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα και για μία πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό. Η ίδια είχε αποκαλύψει καιρό πριν πως θα γινόταν μαμά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως πρόκειται να γίνει πρώτη φορά μητέρα ποζάροντας με την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ορθοστασία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι σημαντικό να συνοδεύεται από παπούτσια κατάλληλα…», αλλά αυτή την ημέρα έφερε στον κόσμο το μωρό της.

Ο λόγος για την Σίσσυ Δαμουλάκη, η οποία αγαπήθηκε από το κοινό εξαιτίας του ρόλου της υπαστυνόμου στο τατουάζ. Η ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ανέβασε ένα ανατριχιαστικό βίντεο μέσα από το μαιευτήριο όπου της πηγαίνουν στην αγκαλιά της για πρώτη φορά την κόρη της.

«Φέτος τα Χριστούγεννα είχα την τύχη να λάβω το πιο υπέροχο δώρο και ανυπομονώ να διανύσω τη νέα χρονιά γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη με τους ανθρώπους μου, το ίδιο θα ευχηθώ και σε εσάς! Αγάπη και ευτυχία. Αποχαιρετώ και ευχαριστώ το 2022 με αυτό εδώ:

"Σ' αγαπώ σ' αγαπώ

Ως κανένας άλλος

Στην καρδιά μου ρίζωσε έρωτας μεγάλος"», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και αμέσως, φίλοι και γνωστοί, διάσημοι και μη, έτρεξαν να της ευχηθούν για το νέο μέλος της οικογένειάς της.