Μοιάζει βουνό για την Δούκισσα Νομικού - Ο στόχος που βάζει κάθε χρόνο αλλά δεν τον εκπληρώνει ποτέ

Το τρυφερό βίντεο με τον σύζυγο και τα παιδιά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο, αλλά και παρουσιάστρια, η οποία αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα στην καριέρα της για να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά, ωστόσο επέστρεψε και έφερε τα πάνω κάτω και στο "γυαλί", αλλά και σε όποιο τομέα εισχώρησε.

Αυτή η χρονιά ήταν αρκετά περίπλοκη για την ίδια, ιδιαίτερα εξαιτίας της συμμετοχής της στο Πρωινό του ΑΝΤ1 αλλά και της αποχώρησής της από αυτό, αλλά και από το κανάλι γενικότερα (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο που πήρε αυτή την απόφαση) και μιας που η χρονιά φτάνει στο τέλος της, εκείνη θέλησε να κάνει έναν μικρό απολογισμό και να θέσει τους στόχους της για το 2023.

Ο άπιαστος στόχος της Δούκισσας Νομικού

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία ζητώντας από το κοινό που την παρακολουθεί να γράψουν τις δικές τους σκέψεις και βλέψεις για την νέα αρχή που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες και υποσχέθηκε πως θα απαντούσε και η ίδια.

Δούκισσα Νομικού ανάρτηση
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Έτσι, το μοντέλο επέστρεψε μετά από λίγη ώρα με ένα στόρι κατά το οποίο αποκάλυψε τι είναι αυτό που λέει κάθε χρόνο πως θέλει να κάνει, αλλά πάντα το αμελεί και εν τέλει δεν το αρχίζει ποτέ.

«Ναι, είμαι έτοιμη. Πιο έτοιμη από ποτέ. Κρατάω τα όμορφα που έδωσαν χαρά στην ψυχή μου, αλλά και τα δύσκολα που έδωσαν ένα καλό μάθημα στο μυαλό μου. Την επόμενη φορά θα ξέρω. Τη νέα χρονιά θέλω να συνεχίσω όσα κάνω συν να μάθω πιάνο και μια ξένη γλώσσα. Κάθε χρόνο το λέω. Φέτος θα το κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Δούκισσα Νομικού στόχος
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Μάλιστα, δημοσίευσε και ένα βίντεο με φωτογραφίες και άλλες στιγμές που απαθανάτισε με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους και δήλωσε την ευγνωμοσύνη της για όλα όσα της "χαρίστηκαν" φέτος: «2022 Σ’ ευχαριστώ», σημείωσε στο προφίλ της.