«Καλησπέρα στους Έλληνες απανταχού!» - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επέστρεψε ξανά στον ρόλο του παρουσιαστή

Για τις ανάγκες του εορταστικού επεισοδίου της ΕΡΤ το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Καλησπέρα στους Έλληνες απανταχού!» - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επέστρεψε ξανά στον ρόλο του παρουσιαστή

Στον ρόλο του παρουσιαστή επέστρεψε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ο Σπύρος Παπαδόπουλος για μια και μοναδική βραδιά λίγο καιρό μετά το τέλος της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» όπου αγαπήθηκε εξαιρετικά από το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο που σταμάτησε).

Αυτή τη φορά, ο ίδιος δέχθηκε να αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή για τις ανάγκες του εορταστικού επεισοδίου της ΕΡΤ και έτσι λίγο μετά τις 10 τη νύχτα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος καλησπέρισε τόσο τους παρευρισκομένους στο στούντιο όσο και τους Έλληνες απανταχού, μια φράση που είχε γίνει σλόγκαν, άλλωστε, στο άνοιγμα της επιτυχημένης μουσικής του εκπομπής.

Στον ρόλο του παρουσιαστή ξανά ο Σπύρος Παπαδόπουλος

«Πολύ καλησπέρα σας! Καλησπέρα στους Έλληνες απανταχού! Ελπίζουμε να είστε καλά, σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά, να έχουμε την υγειά μας, να έχουμε τους φίλους μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Εμείς μαζευτήκαμε εδώ πέρα φίλοι αγαπημένοι, ηθοποιοί, μουσικοί παρουσιαστές, δημοσιογράφοι για να καλωσορίσουμε το ’23 και να το καλοπιάσουμε για να μην μας έχει τίποτα εκπλήξεις δυσάρεστες.

Να ευχηθούμε και να μας κάνει κατάτι σοφότερους. Παιδιά, φέτος η ΕΡΤ έχει υπερβάλλει εαυτόν! Τα ‘χει σπάσει τα κοντέρ, έχει κάνει εκπληκτικές σειρές. Μια πολύ ωραία δουλειά που μόνο το κρατικό κανάλι θα μπορούσε να την κάνει. Μπράβο της και είμαστε όλοι υπερήφανοι που είμαστε μέρος της», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.