Ασυγκράτητοι Χρήστος Λούλης και Έμιλυ Κολιανδρή - Το καυτό φιλί τους στο εορταστικό πρόγραμμα του Σπύρου Παπαδόπουλου

Μετά από 20 χρόνια και είναι ακόμα τόσο ερωτευμένοι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ασυγκράτητοι Χρήστος Λούλης και Έμιλυ Κολιανδρή - Το καυτό φιλί τους στο εορταστικό πρόγραμμα του Σπύρου Παπαδόπουλου

Αρκετό καιρό μετά το τέλος της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέλαβε ξανά τον ρόλο του παρουσιαστή για μια όμως και μοναδική βραδιά χθες, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, για τις ανάγκες του εορταστικού επεισοδίου της ΕΡΤ.

Έτσι, λίγο μετά τις 10 τη νύχτα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος καλησπέρισε τόσο τους παρευρισκομένους στο στούντιο όσο και τους Έλληνες απανταχού, μια φράση που είχε γίνει σλόγκαν, άλλωστε, στο άνοιγμα της επιτυχημένης μουσικής του εκπομπής.

«Πολύ καλησπέρα σας! Καλησπέρα στους Έλληνες απανταχού! Ελπίζουμε να είστε καλά, σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά, να έχουμε την υγειά μας, να έχουμε τους φίλους μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Εμείς μαζευτήκαμε εδώ πέρα φίλοι αγαπημένοι, ηθοποιοί, μουσικοί παρουσιαστές, δημοσιογράφοι για να καλωσορίσουμε το ’23 και να το καλοπιάσουμε για να μην μας έχει τίποτα εκπλήξεις δυσάρεστες.

Να ευχηθούμε και να μας κάνει κατάτι σοφότερους. Παιδιά, φέτος η ΕΡΤ έχει υπερβάλλει εαυτόν! Τα ‘χει σπάσει τα κοντέρ, έχει κάνει εκπληκτικές σειρές. Μια πολύ ωραία δουλειά που μόνο το κρατικό κανάλι θα μπορούσε να την κάνει. Μπράβο της και είμαστε όλοι υπερήφανοι που είμαστε μέρος της», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Το τρυφερό φιλί του Χρήστου Λούλη στην Έμιλυ Κολιανδρή

Μάλιστα, πολλοί και ενδιαφέροντες ήταν οι καλεσμένοι στο εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ και ανάμεσά τους ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή. Το ερωτευμένο ζευγάρι τραγούδησε το «Ο ωραίος και η ωραία» με πολύ πάθος και κέφι.

Όταν τελείωσε, ο ηθοποιός δεν δίστασε να δώσει ένα καυτό φιλί στη σύζυγό του (δείτε εδώ την τρυφερή εξομολόγησή της για τον αγαπημένο της).