«Δεν ξέρουμε πού πατάμε και πού...» - Οι πρώτες δηλώσεις Λευτέρη Μητσοπούλου και Λόλας μετά την νίκη τους στο J2US 

Τρισευτυχισμένοι με την πρωτιά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν ξέρουμε πού πατάμε και πού...» - Οι πρώτες δηλώσεις Λευτέρη Μητσοπούλου και Λόλας μετά την νίκη τους στο J2US 

Οι μεγάλοι νικητές του J2US είναι ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα, οι οποίοι παρόλο που από πολλούς θεωρούνταν outsider, τελικά κατάφεραν και σήκωσαν το τρόπαιο το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς (δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση ο χθεσινοβραδινός τελικός).

Οι δυο τους λοιπόν, λίγο μετά το τέλος του μουσικού σόου, παραχώρησαν τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του J2US, με το εν λόγω βίντεο να δημοσιεύεται στα social media αμέσως μετά.

Οι πρώτες δηλώσεις Μητσοπούλου - Λόλας μετά την νίκη τους στο J2US

«Είμαστε στον αέρα, δεν ξέρουμε πού πατάμε και πού βρισκόμαστε. Νικητές είμαστε και τα 4 ζευγάρια.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που το σηκώσαμε. Είναι ένα απλό βραβείο που έχει συναισθηματική αξία, πάνω από όλα έγινε για καλό σκοπό. Ευχαριστούμε τον Νίκο Κοκλώνη για αυτό το ταξίδι, τους κριτές για τα πανέμορφα λόγια που δεχτήκαμε. Ευχόμαστε το 2023 να είναι πολύ καλύτερο από το 2022» είπε ο Λευτέρης από την πλευρά του (δείτε εδώ πως είναι η Λόλα χωρίς την μεταμφίεση).

Να υπενθυμίσουμε μάλιστα πως χθες ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να ανακοινώσει και μερικά ευχάριστα νέα για τον ίδιο, αλλά και για τους συνεργάτες του στην εκπομπή. Έτσι, λοιπόν, αφού πήρε το "ok" από τους ανώτερούς του εξήγησε πως το μουσικό σόου έχει πάρει το πράσινο φως για να πραγματοποιηθεί και την επόμενη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, από το Φεβρουάριο, όλοι θα βρεθούν ξανά μαζί στο πλατό του ALPHA για να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγήσουν το κοινό. Το τραγούδι που ερμήνευσε, μάλιστα, στην αρχή έδωσε το μήνυμα που έπρεπε στους τηλεθεατές.