Γέμισε το δωμάτιο με μπαλόνια και της έφερε τούρτα πέντε ορόφων - Η φαντασμαγορική έκπληξη του Στάθη Σχίζα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Έχει τα γενέθλιά της και αποκάλυψε την ηλικία της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ζουν τον απόλυτο έρωτα, καθώς βρίσκονται στα μέλια και ιδιαίτερα μετά την συμμετοχή του πρώτου στο Survivor 5 το οποίο και κέρδισε, οι δυο τους είναι συνεχώς μαζί για να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο. Μάλιστα, έχουν ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοικούν.

Μπορεί ακόμη να μην είναι έτοιμη να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, διότι σε κάθε εμφάνισή τους, αλλά και ανάρτησή τους φαίνεται πως "λιώνουν" ο ένας για τον άλλο και δεν υπάρχει χώρος και συγκρούσεις και προβλήματα ανάμεσά τους (δείτε εδώ την φωτογραφία με τον νικητή του ριάλιτι γυμνό στο πλάι της).

Η φαντασμαγορική έκπληξη του Στάθη Σχίζα για τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Πολλές φορές με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή και έλεγα πως δεν ήθελα να απαντήσω. Έχω μυστικά από όλους, υπάρχουν πράγματα που τα ξέρω μόνο εγώ για εμένα. Γιατί να έχουμε πρόταση γάμου; Συγκατοικούμε και είναι όλα πολύ καλά», είπε πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Mega Καλημέρα του Mega.

Η πρώτη ημέρα του χρόνου είναι πολύ σημαντική και ιδιαίτερη για όλο τον κόσμο, καθώς πραγματοποιείται ένα νέο ξεκίνημα, αλλά για το ζευγάρι είναι ακόμη πιο ουσιώδης ημέρα, καθώς η διάσημη influencer έχει τα γενέθλιά της. Έτσι, για να την ικανοποιήσει και να ξεκινήσει το έτος με τον πιο όμορφο τρόπο για εκείνη, ο καλός της της ετοίμασε την πιο όμορφη έκπληξη.

Γέμισε το δωμάτιο με λευκά και κόκκινα μπαλόνια, αλλά και ασημί που έγραφαν την ηλικία της και στο κέντρο του δωματίου τους βρισκόντουσαν οι δυο τούρτες που της παρήγγειλε. Η μία αποτελείτο από πέντε ολόκληρους ορόφους, ενώ η δεύτερη ήταν πιο απλή, αλλά έντονη.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι αναρτήσεις τους στα social media, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Στάθης Σχίζας έκπληξη Παναγιώταρου
Instagram / Στάθης Σχίζας