Ξέρει να αυτοσαρκάζεται - Ο κακός χαμός με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σία Κοσιώνη
Instagram / Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη, μετά τις στιγμές αγωνίας που πέρασε με τον μικρό της γιο, μπήκε στο κλίμα των γιορτών και αποφάσισε να κλείσει την χρονιά της με έναν ευφάνταστο τρόπο. Η ίδια, γενικότερα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ο έρωτάς της με τον Κώστα Μπακογιάννη μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, ιδιαίτερα εάν λάβει κανείς υπόψιν την τελευταία του εξομολόγηση στην πρόσφατη συνέντευξή του.

«Νομίζω ότι η μητέρα μου είχε περισσότερο άγχος την πρώτη φορά που συνάντησε τη Σία επίσημα ως σχέση μου. Είναι και οι δυο πολύ ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες που ταίριαξαν και έδεσαν πάρα πολύ γρήγορα. Έχουν τη δική τους χημεία. Νομίζω έχουν αδυναμία η μια στην άλλη», είπε αρχικά (δείτε εδώ το δώρο που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη στην δημοσιογράφο για τον γάμο τους).

Όσο για την καθημερινότητα με τα παιδιά στο σπίτι τους, ο ίδιος ανέφερε: «Δε συντονιζόμαστε πάντα όλοι μέσα στο σπίτι. Δε νομίζω ότι υπάρχει σπίτι που να συντονίζονται όλοι, αυτά γίνονται μόνο στο Hollywood. Η αλήθεια είναι ότι, είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολλή αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε ότι, από την πολλή αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αυτή την αγάπη τη μοιραζόμαστε.

Η αγκαλιά και το φιλί είναι στάνταρ από το πρωί μέχρι το βράδυ… Μας αρέσει να συζητάμε τα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας λέμε στα παιδιά μας, “σ’ αγαπώ και είμαι περήφανος για σένα”΄. Έτσι τελειώνει η μέρα μας…».

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για το τέλος του 2022

Παρόλα αυτά, η δουλειά της είναι αρκετά δύσκολη και για να μπορέσει να ελαφρύνει το κλίμα και να ευχηθεί στο κοινό που την παρακολουθεί για τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε, δημιούργησε ένα κολάζ με φωτογραφίες της από την εκπομπή της, κατά τις οποίες κάνει διάφορες αστείες γκριμάτσες και την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αγαπητό 2023, όχι άλλες «πλάκα μου κάνετε» φάτσες! Καλή μας χρονιά αγαπημένες κι αγαπημένοι μου, χωρίς πολέμους, χωρίς πυρηνικά, χωρίς πανδημία, χωρίς βία, χωρίς αστεροειδείς, σεισμούς, λιμούς και καταποντισμους, χωρίς ειδήσεις που μας βγάζουν από τα ρούχα μας, χωρίς ό,τι μας σόκαρε και μας πόνεσε το 2022. Υγεία, αγάπη και δύναμη», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και δέχθηκε πληθώρα σχολίων και μηνυμάτων γεμάτα ευχές.

Σία Κοσιώνη
Instagram / Σία Κοσιώνη