Ώρες αγωνίας για τη Σία Κοσιώνη και τον γιο της, Δήμο - Τι συνέβη

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ώρες αγωνίας για τη Σία Κοσιώνη και τον γιο της, Δήμο - Τι συνέβη

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες με τις ιώσεις που κυκλοφορούν κι άλλοι το περνούν χειρότερα και άλλοι λιγότερο επώδυνα. Από αυτήν την έξαρση των ιώσεων της εποχής δεν γλίτωσε όπως φαίνεται και ο γιος της Σίας Κοσιώνη.

Συγκεκριμένα, ο μικρός Δήμος είναι άρρωστος και η μητέρα του δεν φεύγει στιγμή από το πλάι του. Μάλιστα, η γλυκιά μανούλα και λαμπερή παρουσιάστρια προσπαθεί να βρει ευφάνταστους τρόπους προκειμένου να περάσει ευχάριστα η ώρα με τον γιο της.

Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης 21/12, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον μικρό Δήμο όπου βλέπουμε μαμά και γιος παίζουν με αυτοκόλλητα στο σπίτι, περιμένοντας να περάσει η περιπέτεια υγείας (δείτε εδώ που πέτυχε ο φωτογραφικός φακός του YOU την Σία Κοσιώνη και τον γιο της).

Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με τον γιο της, Δήμο

«Προσπαθώντας να βρεις τρόπους να περάσεις ευχάριστα με το παιδί σου στην ίωση νούμερο 817… Ας τα (και μας) λυπηθεί κάποιος φέτος…», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Σία Κοσιώνη.

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Μπακογιάννης βρισκόταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, και αφού η παρουσιάστρια αποκάλυψε το άγνωστο σκηνικό τους στην πρώτη τους συνάντηση, ο ίδιος προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον γάμο του με την Σία Κοσιώνη και στο παιδί τους και εξήγησε ποια είναι η σχέση της μητέρας του με την σύζυγό του, πώς είναι η καθημερινότητά τους ως ζευγάρι και ποια είναι τα συναισθήματά του για εκείνη.

«Νομίζω ότι η μητέρα μου είχε περισσότερο άγχος την πρώτη φορά που συνάντησε τη Σία επίσημα ως σχέση μου. Είναι και οι δυο πολύ ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες που ταίριαξαν και έδεσαν πάρα πολύ γρήγορα. Έχουν τη δική τους χημεία. Νομίζω έχουν αδυναμία η μια στην άλλη», είπε αρχικά (δείτε εδώ το δώρο που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη στην δημοσιογράφο για τον γάμο τους).

Όσο για την καθημερινότητα με τα παιδιά στο σπίτι τους, ο ίδιος ανέφερε: «Δε συντονιζόμαστε πάντα όλοι μέσα στο σπίτι. Δε νομίζω ότι υπάρχει σπίτι που να συντονίζονται όλοι, αυτά γίνονται μόνο στο Hollywood. Η αλήθεια είναι ότι, είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολλή αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε ότι, από την πολλή αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αυτή την αγάπη τη μοιραζόμαστε.

Η αγκαλιά και το φιλί είναι στάνταρ από το πρωί μέχρι το βράδυ… Μας αρέσει να συζητάμε τα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας λέμε στα παιδιά μας, “σ’ αγαπώ και είμαι περήφανος για σένα”΄. Έτσι τελειώνει η μέρα μας…».