Δεν ήταν με τον Λάμπρο Λάζαρη - Με ποιον πέρασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Δανάη Παππά

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δανάη Παππά ή αλλιώς η Θεοδώρα του Σασμού, έχει κλέψει την καρδιά του κοινού, αλλά η δική της ανήκει μόνο σε έναν άντρα, τον Λάμπρο Λάζαρη. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και φαίνεται πως ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ σύντομα (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το μυστήριο).

Μάλιστα, η ηθοποιός πολύ πρόσφατα είχε μιλήσει "ανοιχτά" και για το ενδεχόμενο του να αποκτήσει ένα παιδί με τον σύντροφό της, με αποτέλεσμα να γίνεται αντιληπτό πως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά μεταξύ τους και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, γεμάτο έρωτα.

Με ποιον πέρασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Δανάη Παππά

Σε ένα από τα καθιερωμένα της Q&A της στο Instagram, δηλαδή, απάντησε στην ερώτηση αν θέλει να κάνει κάποιο παιδάκι. Τότε εκείνη με χαμόγελο ανέφερε: «Είναι κάτι το οποίο το σκέφτομαι. Δεν το σκέφτομαι ακόμα - στο άμεσο μέλλον. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να έρθουν τα πράγματα. Αλλά, ναι, είναι κάτι που θα ήθελα».

Παρόλα αυτά, ο καλός της δεν είναι ο άνθρωπος με τον οποίο "έκλεισε" την χρονιά της. Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Παππά δημοσίευσε ένα βίντεο λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος μαζί με το άτομο που έχει την μεγαλύτερη αδυναμία.

Ο λόγος για την γιαγιά της, η οποία την μεγάλωσε από μικρό παιδί. Η εικόνα τους συγκίνησε τους ακόλουθούς της, οι οποίοι άρχισαν να της στέλνουν τρυφερά μηνύματα για τις γιορτές.

«Από το 2022 δεν ζήτησα πολλά, ούτε ευτυχία, ούτε επιτυχία, μόνο υγεία και ούτε καν σε εμένα, μόνο σε αυτόν τον άνθρωπο, τη γιαγιά μου, το ζαζούκι μου, που με μεγάλωσε και με μεγαλώνει και με έκανε τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Αυτό ζητάω και από το 2023, μόνο αγάπη. Καλή χρόνια σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.