Ανανεωμένος στο πλευρό της Σωτηροπούλου στο Λονδίνο - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Κωστή Μαραβέγια

Για να υποδεχθεί το 2023 σωστά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος δεν θέλει να απασχολεί ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης με θέματα που αφορούν την προσωπική του ζωή, αλλά επιθυμεί οι περισσότεροι να επικεντρώνονται στην καριέρα του και στα τραγούδια του.

Παρόλα αυτά, η σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου δεν περνάει απαρατήρητη, αφού οι δυο τους σε κάθε τους εμφάνισή τραβούν τα βλέμματα πάνω τους. Μετά τον γάμο τους οι δυο τους φαίνεται πως είναι καλύτερα από ποτέ και απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές κάνοντας πολλά ταξίδια μαζί (δείτε εδώ την φωτογραφία από το μυστήριο για την επέτειό τους και τα τρυφερά τους λόγια).

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Κωστή Μαραβέγια

Αυτές τις γιορτινές ημέρες, το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο, το απόλυτο προορισμό για τα Χριστούγεννα και ο τραγουδιστής με την ηθοποιό δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες από τις περιπέτειές τους στο εξωτερικό στα social media τους. Όμως, μία φωτογραφία του πρώτου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στάθηκε η αφορμή για να παρατηρήσει κανείς το ολοκαίνουριο look του.

Ο ίδιος φαίνεται πως για να υποδεχθεί το 2023 όπως του αρμόζει, πήρε την απόφαση να κουρέψει τα σχετικά μακριά μαλλιά του, τα οποία αφήνει πάντα "ατίθασα", και τα έκανε αρκετά πιο κοντά. Το επιβεβαίωσε, μάλιστα, μέσα από ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει προηγουμένως στο προφίλ του.

Κωστής Μαραβέγιας μαλλιά
Instagram / Κωστής Μαραβέγιας

Η αγαπημένη του από την άλλη πλευρά, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, θέλησε να κάνει μία μικρή ανασκόπηση σε όλα όσα έζησε μέσα στο έτος και έτσι ανέβασε ένα βιντεάκι με όλες αυτές τις στιγμές στον δικό της λογαριασμό, συγκεντρώνοντας πλήθος αντιδράσεων.

«Ταξίδια , χαρές , μελαγχολίες , δουλειές ωραίες , ηλιοβασιλέματα , αγάπη , γέλιο πολύ , προσευχές , πάρτι , καταφύγιο ,συγκινήσεις , φίλοι υπέροχοι , σύζυγος θαύμα , ταινίες , φεστιβάλ , υγεία εν τέλει , όνειρα , ανάσες , φύση , ο σκύλος μου , υπερηφάνεια , λίγη νοσταλγία και μοναξιά , πληρότητα και αλλά όνειρα , τραγούδια , μουσική ,ευγνωμοσύνη ,θάλασσες και χρώματα . Αντίο 2022 , 2023 σε περιμένω με χαρά και αισιοδοξία», έγραψε χαρακτηριστικά.