Ο αδερφός του είναι παντρεμένος με παίκτρια του My Style Rocks - Αυτή είναι η οικογένεια του Γιώργου Τσαλίκη

Δείτε τους γονείς του για πρώτη φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος έκανε μπότοξ (δείτε εδώ το πριν και το μετά), λίγες ημέρες μετά τους εορτασμούς των γενεθλίων του, αλλά και της επετείου του με την σύζυγό του, συγκεντρώθηκε για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με την υπόλοιπη οικογένεια.

Ο ίδιος έκλεισε τα 47, αλλά η γιορτή ήταν διπλή. Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που πέρασε το κατώφλι της εκκλησίας με την Δώρα Δημητροπούλου και δεν θα μπορούσε να το προσπεράσει έτσι απλά. Έτσι, πέρα από την τούρτα γενεθλίων του, έσβησε μαζί με την αγαπημένη του άλλη μία η οποία έγραφε επάνω: "Αληθινή ιστορία αγάπης... Γιώργος Δώρα" και στο τέλος έδωσαν το πιο παθιασμένο τους φιλί.

Αυτοί είναι οι γονείς και ο αδερφός του Γιώργου Τσαλίκη

Είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και φαίνεται πως όσα χρόνια κι αν περάσουν είναι ερωτευμένοι όπως την πρώτη μέρα που αποφάσισαν να κάνουν σχέση.

Γιώργος Τσαλίκης Δώρα Δημητροπούλου

Γιώργος Τσαλίκης Δώρα Δημητροπούλου επέτειος

"Αν η αγάπη είχε όνομα... Σίγουρα θα είχε μέσα και τα αρχικά μας... 20 χρόνια γάμου", έγραψε εκείνη στη δική της ανάρτηση.

Δώρα Δημητροπούλου σύζυγος Τσαλίκη

Ακολούθησε, λοιπόν, μία μεγάλη μάζωξη, η οποία κατέληξε με τον ίδιο να φωτογραφίζεται με τους γονείς και τον αδερφό του, τους οποίους δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε ποτέ στις εξόδους του, αλλά ούτε και στα social media του. Μαζί τους, βέβαια, ήταν και οι γονείς τις συζύγου του και οι αδερφές της.

Η μητέρα του Ευγενία και ο πατέρας του Βασίλης ζουν στη Στυλίδα, ενώ ο αδερφός του Γιώργου, Παναγιώτης, είναι παντρεμένος με την make up artist Ρούλα Δημητριάδου που γνωρίσαμε μέσα από κύκλο του My Style Rocks.

Τσαλίκης οικογένεια

Τσαλίκης αδερφός