Ακομπλεξάριστος ο Γιώργος Τσαλίκης - Έδειξε το πρόσωπό του πριν και μετά το μπότοξ

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Τσαλίκης
Instagram / Γιώργος Τσαλίκης

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένας από τους άντρες της ελληνικής σόουμπιζ που φαίνεται πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο χρόνος δεν τον "αγγίζει". Παρόλα αυτά, ο ίδιος το βλέπει διαφορετικά και μιας και μεγάλωσε κι άλλο (δείτε εδώ πόσο χρονών είναι) αποφάσισε πως θέλει να διορθώσει τις "ατέλειες" στο πρόσωπό του, ώστε να δείχνει ακόμη πιο νέος.

Άλλωστε, γυμνάζεται πολύ, προσέχει και την διατροφή του και δείχνει γενικότερα πως ενδιαφέρεται πολύ για την εικόνα του. Είναι, μάλιστα, και ακομπλεξάριστος, διότι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο με το πριν και το μετά από το μπότοξ που έκανε.

Το πρόσωπο του Γιώργου Τσαλίκη μετά το μπότοξ

«Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνω κι εγώ το μποτοξάκι μου. Δείτε λιγάκι το πριν, κάνω τις κινήσεις στο μέτωπο, συνοφρύωση... Και να σας δείξω λίγο και τα μάτια πως είναι πριν και δείτε και το μετά...Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα. Το μέτωπο δεν κουνιέται, ελάχιστα, έχει μια κίνηση που δίνει μια φυσικότητα και δείτε και τα ματάκια. Είσαι άντρας, είσαι γυναίκα, δεν είναι πολύ ωραίο να πατάς ένα pause στο χρόνο και να είσαι η πιο φρέσκια εκδοχή του εαυτού σου; Σου φτιάχνει τη διάθεση, τρία λεπτά από τον χρόνο σου...», έγραψε στο προφίλ του.

Γιώργος Τσαλίκης μπότοξ
Instagram / Γιώργος Τσαλίκης

Αυτός είναι ο 19χρονος γιος του τραγουδιστή

Ημέρες χαράς ζει το σπίτι του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου, αφού ο γιος του Βασίλης γιόρτασε τα 19 του χρόνια και μάλιστα όχι στην Αθήνα, αλλά στην Κω, όπου βρίσκονται οικογενειακώς για διακοπές. Μάλιστα οι δυο γονείς θέλοντας να κάνουν τη μέρα του ξεχωριστή δεν του ετοίμασαν μία, αλλά πέντε ολόκληρες τούρτες - έκπληξη, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω.

Η οικογένεια πριν από την Κω, έκανε και ένα πέρασμα από την Πάρο, το νησί των Κυκλάδων που επέλεξαν και φέτος πολλοί διάσημοι για τις διακοπές τους. Μάλιστα εκεί όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσε πάνω σε πασίγνωστη παρουσιάστρια που χαλάρωναν στην ίδια παραλία και δεν παρέλειψαν να κάνουν και story μαζί.

Με αυτό τον ευφάνταστο τρόπο είπαν λοιπόν να ευχηθούν οι δυο γονείς στον μεγάλο τους γιο, σε αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα, που την πέρασαν σε εστιατόριο του νησιού.