Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Σαν μοντέλα της Victoria's Secret - Πως είναι σήμερα οι κόρες του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία και Αλεξάνδρα

Σήμερα είναι ολόκληρες γυναίκες

Σαν μοντέλα της Victoria's Secret - Πως είναι σήμερα οι κόρες του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία και Αλεξάνδρα
News 02.01.2023 08:19
Από Youweekly Team

Τελευταία φορά που τις είδαμε σε επίσημη εμφάνιση ήταν τον Ιούνιο του 2019 στον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, που είχαν κλέψει τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές τους επιλογές (δείτε εδώ τι φόρεσαν).

Για την αλλαγή του έτους τα κορίτσια βρέθηκαν στην Ελλάδα (αφού σπουδάζουν στο εξωτερικό) και υποδέχθηκαν το νέο έτος στο πλευρό του πατέρα τους, Πέτρου Κωστόπουλου, σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας.

Στην παρέα τους ήταν και ο γιος του Πέτρου Κωστόπουλου, Μάξιμος ο οποίος διασκέδασε μαζί με τις αδερφές του και τον μπαμπά του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς.

Οι αναρτήσεις του Πέτρου Κωστόπουλου

Μάλιστα, ο Πέτρος Κωστόπουλος δημοσίευσε κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες που τράβηξαν από την συγκεκριμένη βραδιά και η αλήθεια είναι πως και οι τέσσερις είναι κομψοί και όμορφοι.

Μάλιστα σε ένα από αυτά τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν στα social media είδαμε τον ξέφρενο χορό την Αμαλίας Κωστοπούλου με τον Πέτρο Κωστοπούλου οι οποίοι δεν σταμάτησαν να διασκεδάζουν και να παραδίνονται στα βήματα της μουσικής!

Να σημειωθεί πως η Αμαλία διατηρεί μια πολύ όμορφη σχέση, εδώ και λίγα χρόνια (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον σύντροφό της).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αμαλία Κωστοπούλου: Έτσι διατηρείται σε φόρμα, αυτή είναι η διατροφή και η γυμναστική της!

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Μίλησε στις κάμερες για Μπαλατσινού - Κικίλια: "Τους εύχομαι να..."

Share