Γιώργος Αμούτζας: «Έγινε κατευθείαν η διάγνωση...» - Δύσκολες στιγμές για τον ηθοποιό του Σασμού

«Ήταν αβάσταχτο κι αφόρητο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Αμούτζας: «Έγινε κατευθείαν η διάγνωση...» - Δύσκολες στιγμές για τον ηθοποιό του Σασμού

Ο Γιώργος Αμούτζας είναι από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς νέους ηθοποιούς. Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Σασμό του ALPHA όπου δίνει κάθε βράδυ ρεσιτάλ ερμηνείας. Αρκετές φορές μάλιστα έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας και με την προσωπική του ζωή.

Μπορεί πρόσφατα να χώρισε από τη σύντροφό του, ωστόσο όπως έγινε γνωστό πρόσφατα ήρθε η επανασύνδεση - δείτε εδώ την αγαπημένη του.

Λίγο πριν την έναρξη των νέων επεισοδίων λοιπόν του Σασμού (δείτε εδώ ποιος πεθαίνει στα καινούργια επεισόδια), ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του πριν από κάποιο διάστημα.

Η περιπέτεια της υγείας του Γιώργου Αμούτζα από τον Σασμό

Ο ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day του ALPHA και στην Όλγα Λαφαζάνη για τον κολικό νεφρού και την εγχείρηση που χρειάστηκα να κάνει εσπευσμένα.

«Είναι η δουλειά μας αυτή. Ήταν αβάσταχτο κι αφόρητο. Έγινε κατευθείαν η διάγνωση στο νοσοκομείο ότι πρέπει να μπω στο χειρουργείο. Το έκανα κι ο γιατρός μου είπε ότι θα πρέπει να καθίσω δύο μέρες να αναρρώσουμε. Εδώ είχαμε δέκα σκηνές και το βράδυ παράσταση, οπότε υπέγραψα και βγήκα. Έκανα τις σκηνές και το βράδυ πήγα στην παράσταση να παίξω. Είναι αυτό που οφείλω και πρέπει να κάνω κι είναι μια μαγική παράσταση.

Έβλεπα το βλέμμα των συναδέλφων μου, που έλεγαν ότι είμαι εδώ για εσένα ό,τι θέλεις και χρειαστείς. Σε παρακολουθώ κι είμαι δίπλα σου σε όλη την παράσταση. Το σώμα ταλαιπωρήθηκε πολύ και σήκωσα πολύ υψηλό πυρετό. Και με 40 πυρετό και χειρουργημένος θα παίξεις» δήλωσε ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο Γιώργος Αμούτζας διαψεύδει το πιο σοκαριστικό spoiler για τον Σασμό

Σας έχουμε ήδη αποκαλύψει πως τα νέα επεισόδια που έρχονται ξανά στον ALPHA από 16 Ιανουαρίου θα είναι καταιγιστικά. Αυτό που δεν περιμέναμε, όμως, με τίποτα ήταν ο Γιώργος Αμουτζάς να διαψεύσει στην τηλεόραση ένα από τα πιο σοκαριστικά spoiler που έχουν κυκλοφορήσει για την συγκεκριμένη σειρά.

«Δεν θα σκοτώσω τον Μαθιό, γιατί να τον σκοτώσω, δεν είναι λίγο παράλογο όλο αυτό; Τι θα είναι για μένα μέχρι τότε ο Μαθιός; Έχουμε πολλά στοιχεία ακόμα να δούμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας, ένα όμορφο τηλεοπτικό ταξίδι, να δούμε και την αντίδραση του Νικηφόρου», είπε χαρακτηριστικά.

Μπαμπάς ο Νικηφόρος;

Σύμφωνα με τον Βασίλη Ανδριτσανο και το περιοδικό Τηλέραμα, ο Νικηφόρος θα έρθει αντιμέτωπος με μια πού δύσκολη στιγμή και θα χάσει κυριολεκτικά την γη κάτω από τα πόδια του.

Κι αυτό γιατί η Τζένη τον ενημερώνει πως είναι έγκυος, μια είδηση που θα σκάει σαν βόμβα στους Σταματάκηδες, τη χειρότερη χρονική στιγμή, καθώς ο Νικηφόρος έχει δεθεί με την Νάντια και δείχνει διαρκώς το ενδιαφέρον του απέναντί της, ωστόσο εκείνη είναι ξεκάθαρο πως τον χρησιμοποιεί, με σκοπό να μπει στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής.

Η Τζένη λοιπόν μέρα με την μέρα συνειδητοποιεί πως ο πρώην της έρχεται όλο και πιο κοντά με την Νάντια για αυτό και θα κάνει τα πάντα για τους χωρίσει. Έτσι λοιπόν, αποφασίζει να πει πως είναι έγκυος, με τον Νικηφόρο, στο άκουσμα της είδησης αυτής, να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί και να "παγώνει".

Ο ίδιος, παρόλο που την αγαπά, της λέει πως δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, όμως η Τζένη δεν υποχωρεί.

undefined

Ωστόσο, πρόκειται για ένα παιχνίδι της κι όχι μια πραγματική εγκυμοσύνη της, καθώς χρησιμοποιεί το υποτιθέμενο μωρό που περιμένει προκειμένου να μείνει ο Νικηφόρος στο πλευρό της και να είναι ξανά μαζί. Όμως, δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί αυτό το ψέμα, που θα έχει ολέθριες φυσικά συνέπειες, όπως κι αυτό το νέο ζευγάρι που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού!