Είχαν χωρίσει εδώ και μήνες αλλά τελικά τα ξανά βρήκαν - Επανασύνδεση για πρωταγωνιστή του Σασμού

Αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στην σχέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πολλούς χωρισμούς και διαζύγια ακούμε το τελευταίο διάστημα, ωστόσο έσκασε σήμερα 4/12 η είδηση για μια επανασύνδεση αγαπημένου ζευγαριού, παρόλο που έχουν χωρίσει εδώ και μερικούς μήνες.

Μάλιστα, πρόκειται για 2 νεαρός ηθοποιούς, που φέτος τους απολαμβάνουμε σε διαφορετικές βέβαια σειρές.

Επανασύνδεση για αγαπημένο νεαρό ζευγάρι

«Δεν μου αρέσει να σχολιάζω, δεν το προτιμώ. Μου αρέσει να μιλάω για τη δουλειά μου, μου αρέσει να εκφράζομαι για όσα απασχολώ τον κόσμο. Τώρα να απαντάω για το αν είμαι ή δεν είμαι σε μια σχέση, αν χώρια, αν είμαστε μαζί, τι έχει γίνει, νομίζω πως είναι ριάλιτι και δεν το επιδιώκω καθόλου. Αντιθέτως, το αποφεύγω όσο περισσότερο μπορώ. Είμαστε δύο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού», είχε πει χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής του Σασμού για τον χωρισμό του από την αγαπημένη του (δείτε εδώ τι είχε πει εκείνη μετά τον χωρισμό τους).

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real Life, αποφάσισαν να ξανά δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση τους και πλέον ο δεσμός τους έχει τεθεί πάνω σε νέες, ακόμη πιο στέρεες βάσεις.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αμούντζα και την Έλενα Πιερίδου, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, έχουν επιλέξει να κρατήσουν την επανασύνδεση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι δε συγκατοικεί, περνάει όμως μαζί πολλά βράδια της εβδομάδας.

Επανασύνδεση για αγαπημένο νεαρό ζευγάρι 
NDP Photos

Εκείνη πηγαίνει συχνά στο σπίτι του ηθοποιού στα νότια προάστια, ενώ και εκείνος απολαμβάνει ενίοτε την υπέροχη θέα του ρετιρέ που νοικιάζει η σύντροφός του στο κέντρο της Αθήνας. Ο Νικηφόρος του «Σασμού» και η Ραζάν του «Γλυκάνισου» ζουν έναν θυελλώδη έρωτα, ωστόσο ακόμη και για τις εξόδους τους επιλέγουν ήσυχα στέκια, όπου δύσκολα μπορεί κάποιος να τους απαθανατίσει μαζί.

Παρόλο που ο δεσμός της Έλενας Πιερίδου και του Γιώργου Αμούτζα έχει περάσει ήδη από αρκετές διακυμάνσεις, η αγάπη και η δυνατή μεταξύ τους χημεία έχουν αποδειχθεί πολύ ισχυρές για να επιτρέψουν στις όποιες διαφωνίες να τους κρατήσουν για πολύ χωριστά.